美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人o係蔡太間shop 買過bra. 我想知道你地著左後有無真正的效用. 我依家只係著左2個月, 感覺著得好睇左, 同埋好fit個身型. 原來自己一直都買錯bra.

子爵府

好媽媽勳章

我有買普通bra bra, 著衫係好睇啲。不過佢啲bra bra 全部有墊, 雖則唔係好厚,但著左出黎令'實物'睇落大左, 可能我睇唔慣
請問依家係咪都係咁多人?
可唔可以喺相簿加相落個人簽名度?

大宅

我去過兩次, 都好多人等. d人好早排定, 我o係佢地開鋪10分鐘前到. 都已經排左6個人係我前面.

大宅

跟蔡太買satami bra有幾多折?

複式洋房

WHERE?
HOW MUCH PER ONE BRA?

大宅

蔡太話, 帶完bra後, 唔好將腋下的肉用手撥到胸前, 係咪真架? 同出面教人帶bra的方法有d唔同, 蔡太個種帶法, 就係一帶就帶上去, 唔好推d肉撥來撥去
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

係呢? 我都想知!
原帖由 小楷 於 09-4-19 22:17 發表

咁佢有咩理由 support 佢咁講呢?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都好鬼想知,我去"買錯胸圍帶錯bra" ,佢地d sales成日都叫我撥肉...咁我又想知唔撥肉點可以矯到型呢??

男爵府

我都想同大家分享下, 我有次誤打誤撞, 睇到有人介紹一間bar 店, 講到好好 ,咁就去左, 我同個fd都買左, 我帶左三個月, 成個胸實左, 好似大左個cup咁, 真係好堅, 因為生完bb之後幾年個胸都跌晒落黎, 買極bar都唔得, 個老板娘另外會教你一套運動, 我唔知係個bar定個運動對我有效, 總之就非常掂, 初初帶頭果兩個星期, 個胸實到好似有左咁, 我同老公都嚇親, 原來唔係, 個老板娘叫jacky, 唔知有冇人都幫襯過呢

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

我上次係見到有人講沙那美矯型BAR, 我去過沙, D SALES唔掂, D BAR唔掂, 可能由於個SALES問題, 試左三個我都唔啱, 跟住個SALES竟然話冇一個啱我喎, 我只係普通身型, 跟住入面有人講JACKY果間, 根住就有條LINK REFER過去有關內容, 裡面好多人留言, 喺新蒲崗商場仔, 所以入面D BAR有平有貴, 就算貴都係二三佰

禁止訪問

男爵府

沙那美個TOPIC都係喺美容扮靚個TOPIC入面
我都係去過JACKY到一次, 因為一次買左三個, 佢會教你點帶BAR, 點洗, 點曬, 點放, 點做運動, 同埋幾時較緊條帶, 扣入一格, 換BAR等等, 不過你就要除左個BAR俾佢睇, 佢先搵到個啱你個BAR俾你, 之後仲會叫埋你個FD入黎一齊硏究, 不過個FD入黎只係睇著住個BAR個樣

大宅

原帖由 喧嘩 於 09-4-20 00:01 發表
沙那美個TOPIC都係喺美容扮靚個TOPIC入面
我都係去過JACKY到一次, 因為一次買左三個, 佢會教你點帶BAR, 點洗, 點曬, 點放, 點做運動, 同埋幾時較緊條帶, 扣入一格, 換BAR等等, 不過你就要除左個BAR俾佢睇, 佢先搵到 ...

can you pm the details of the shop to me ?thanks!

男爵府

我都想知, 可唔可以PM埋我呀!!

大宅

我都想知啊,可唔可以pm我,thx!

男爵府

環保接龍勳章

我都想知

可以PM我嗎?

大宅

喧嘩

Please PM the shop details to me. Thanks.

首頁

尾頁

跳至