自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

頭先有問過一兩間, 可能佢覺得我唔識, 是但開我 $200 蚊支
有 whisky , 有 VSOP .. 每支都起碼廿年以上..
所以問吓大家有無人識.. 我完全唔識, 只係想幫媽媽賣咗出去

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如你心中有個價,放上網賣會唔會好D?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

my005 發表於 17-2-8 11:16
如你心中有個價,放上網賣會唔會好D?
其實我心中無價, 亦唔識開價.. 只係覺得頭先個男人求其昆我.. 所以諗住問多幾間

子爵府

見明報耐唔耐斬有咁既廣告,收買洋酒。

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

AndrewMami 發表於 17-2-8 11:18
其實我心中無價, 亦唔識開價.. 只係覺得頭先個男人求其昆我.. 所以諗住問多幾間 ...

你問嗰D,佢主要係買返黎,再賣返出去,當然要壓價至有肉食。
你不如上網睇下人地大約放幾多錢,等你心目中有個價先啦。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

瑪瑙宮

大廚勳章

200?我拿來搽頭髮生髮或者飲左佢好過
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

my005 發表於 17-2-8 11:23
你問嗰D,佢主要係買返黎,再賣返出去,當然要壓價至有肉食。
你不如上網睇下人地大約放幾多錢,等你心目 ...
你講得啱 .. 因為唔知門路, 所以都係google 有收購, 就 whatsapp 你問吓 ..點知 $200 .. 真係送俾人好過..
只係如果可以賣高D, 俾返媽媽當零用錢都好呀 ..

wcpcelia    發表於 17-2-8 15:57

子爵府

cathy-tse 發表於 17-2-8 11:19
2佰?自己飲咗佢咪仲好
如果真係唔值錢, 送俾人亦無所謂 .. 只係唔甘心咁豬俾佢呃啫

珊瑚宮

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

pls check pm

珊瑚宮

my005 發表於 17-2-8 11:57
**** 該帖被屏蔽 ****
原來唔講得係咩型號架?大意左添。

子爵府

kikiuiui 發表於 17-2-8 12:26
我PM 咗你喇

子爵府

my005 發表於 17-2-8 12:30
原來唔講得係咩型號架?大意左添。
係咪唔可以問架 ? 我真係唔知...

大宅

引用:pls check pm

原帖由 kikiuiui 於 17-02-08 發表
我都想要資料呀唔該你

珊瑚宮

AndrewMami 發表於 17-2-8 12:31
可能係卦,我都唔知,又可能呢度親子網,唔准post酒相卦,SORRY,爭D累左你個POST。

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

AndrewMami 發表於 17-2-8 12:31

好似唔可以公開賣酒,要有牌照,否則犯法,我建議你抄晒資料,去街邊問收買佬,唔好急,問多幾個

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

Google 搵收洋酒,都搵到幾間

子爵府

my005 發表於 17-2-8 12:34
可能係卦,我都唔知,又可能呢度親子網,唔准post酒相卦,SORRY,爭D累左你個POST。 ...
無野呀 .. 咁唔講咩型號無所謂 ... 只係睇吓有無人知可以咩途徑.. 我都只係想幫媽媽解決佢

my005    發表於 17-2-8 12:41

子爵府

oceandeepsea 發表於 17-2-8 12:36
好似唔可以公開賣酒,要有牌照,否則犯法,我建議你抄晒資料,去街邊問收買佬,唔好急,問多幾個
...
都好.. 我搵吓街邊先.. 不過真係好少見.. 唔該哂你

首頁

尾頁

跳至