潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢排特別興CH...所以去襯下熱鬧...唉...點知排隊入到去睇...慢慢睇啦...个SA感態度好差...睇晤起香港人...當然再加我著到爛身爛世,袋都無咩(emoji)點解我覺我態度好差?因為我隔離枱B6睇中一隻戒指,佢个SA即打開stock櫃搵岩佢个size俾佢試帶...而我就敢打開櫃就敢拎俾我試(男裝size) 算...跟住睇岩左隻就問我依加隻size岩晤岩我(同樣係男裝size...明顯地好鬆...)心諗,其實你問黎係咪多舊魚?都算...跟住賣單...我問佢野又晤認人掛住look張卡(emoji)然後叫佢拎隻18K戒指俾我望下,叫左2..3次(同我賣緊單的同款,不過係銀)...拎18K之前我叫佢照look左隻銀戒指先,拎18K睇下都諗住第時做結婚戒指都幾好喇...之後佢再補多句...決定左要銀丫嗎?%]^^{%{*我咪話要囉.....个感覺好差好差好差好差=..="

男爵府

半島一直差,3、4年前已經直頭趕客,無論B6定香港人,親眼見過佢地喝B6人,話人地煩!係大大聲,當住人地客人面前講!
對客態度差係佢地特色

男爵府

YukisaC 發表於 17-2-15 15:02
呢排特別興CH...所以去襯下熱鬧...唉...點知排隊入到去睇...慢慢睇啦...个SA感態度好差...睇晤起香港人... ...

樓主戒指好靚,請問how much啊?

大宅

sillykaka 發表於 17-2-15 15:06
樓主戒指好靚,請問how much啊?

差到離曬地...$2400

大宅

去港島個邊睇啦,態度差超遠又唔使受氣

子爵府

俾我會吾買!

wcpcelia    發表於 17-2-17 16:26

大宅

ccss115 發表於 17-2-15 16:00
俾我會吾買!
agree

大宅

好靚

大宅

俾我會吾買!

全香港得2間shop焗住買,我又排左成15分鐘,我bf問我做乜晤玩下佢(emoji)

子爵府

我吾想受氣,仲會同佢講因佢態度差而吾買並吾系玩嘢

男爵府

即刻話唔要嘛!唔使話怕樣衰呀、話買唔買好無面或介意人點睇,佢一講完「決定要銀啦吖嘛」即刻答佢「我依家唔要喇」,最好大聲啲俾其他客同佢上司聽到,都凖備俾錢唔通買唔起嗎?係因為佢service唔好所以唔幫襯,損失一定係佢唔係你!反正呢啲人唔會因為你買咗嘢對你另眼相看,何必使錢唔開心...不過隻介指幾靚,希望你忘記不快經歷戴著開心返啦

別墅

一定比日本好, 日本問咩都話無SHOW 哂出黎.

TST多人買唔駛點SELL都就OK. 如果想慢慢睇去太子building 唔會吹你又唔駛點排.

seller 同一班人黎問題location.

香港係美國之後最平, 所以好多人黎買.

態度差睇邊個, 係我眼中佢地係最熱情seller, 成日都話有抵野, 佢地係份糧硬食, 做幾多生意人工都一樣, 積極性一定差D, 換轉面睇佢唔會迫你買野.

大宅

俾我會吾買!

同意

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

俾我會吾買!

放低走人

侯爵府

回覆樓主:

爆完個SA先走!

大宅

比我一定唔會幫襯佢,即走,比錢受氣?

男爵府

引用:呢排特別興CH...所以去襯下熱鬧...唉...點

原帖由 YukisaC 於 17-02-15 發表
呢排特別興CH...所以去襯下熱鬧...唉...點知排隊入到去睇...慢慢睇啦...个SA感態度好差...睇晤起香港人... ...
隻介子幾靚

大宅

Viviluby 發表於 17-2-15 16:44
即刻話唔要嘛!唔使話怕樣衰呀、話買唔買好無面或介意人點睇,佢一講完「決定要銀啦吖嘛」即刻答佢「我依家 ...

其實我係鐘意所以先買,哈哈,如果我走左又同自己過意晤去(emoji)多謝你丫

大宅

geckos 發表於 17-2-15 16:48
一定比日本好, 日本問咩都話無SHOW 哂出黎.

TST多人買唔駛點SELL都就OK. 如果想慢慢睇去太子building 唔會 ...

有个長頭髮後生的態度好好的,其實我晤需要佢點service 我,4萬口敢介紹果啲,我係岩就岩,晤岩就走,簡單直接ga人。買野係求自己開心...我都知服務性行業係會有厭倦=_=只能當我晤好彩,可能撞到个更年期or period or 琴日情人節不快的女人

首頁

尾頁

跳至