親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我將要買9張東京迪士尼兩日門票及7張sanrio puroland 門票。點樣買先最低?

係咪先買迪士尼,之後會有優惠code 比我下次購買用?咁買sanrio 就可以減code 優惠?

琥珀宮

引用:我將要買9張東京迪士尼兩日門票及7張sanrio

原帖由 goofyszesze 於 17-02-15 發表
我將要買9張東京迪士尼兩日門票及7張sanrio puroland 門票。點樣買先最低?

係咪先買迪士尼,之後會有優惠 ...
有個優惠CODE 好似2月尾前over 2000可減200

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

$2000 減 $200, KLKHKVDAY2017

子爵府

木土土 發表於 17-2-15 19:49
有個優惠CODE 好似2月尾前over 2000可減200

我上網搵到個code 但唔知咁用得唔得,我買9張票,分開3次買就可以平好多囉。

大宅

goofyszesze 發表於 17-2-15 19:52
我上網搵到個code 但唔知咁用得唔得,我買9張票,分開3次買就可以平好多囉。
...

如果一個a/c 唔用得幾次的話,
咪用老公個名開多一個a/c , 起埋平二次先啦

利申, 我唔知個code 可以用幾多次

子爵府

saula 發表於 17-2-16 00:25
如果一個a/c 唔用得幾次的話,
咪用老公個名開多一個a/c , 起埋平二次先啦

我已經成功左啦,唔該哂!

大宅

goofyszesze 發表於 17-2-16 21:43
我已經成功左啦,唔該哂!

可以比個code我嗎?謝謝

男爵府

好媽媽勳章

goofyszesze 發表於 17-2-15 19:52
...
我都想要優惠CODE,THX!

子爵府

PEGGY0529 發表於 17-2-21 10:44
我都想要優惠CODE,THX!

http://www.runhotel.hk/Klook-discount-code.html 滿2000 減200

我已試左成功滿2000減到200架。

子爵府

BKGO 發表於 17-2-21 10:10
可以比個code我嗎?謝謝

http://www.runhotel.hk/Klook-discount-code.html 滿2000 減200

大宅

牛年勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

From the Klook website, it seems that I have to pick a day to enter the USJ but I also heard that the ticket could be used before the expiry date which is not shown in the website.

How can I know the expiry date of the ticket?

大宅

goofyszesze 發表於 17-2-21 10:52

thx a lots!

子爵府

TKTL 發表於 17-2-21 12:22
From the Klook website, it seems that I have to pick a day to enter the USJ but I also heard that th ...

我買左迪士尼兩日劵,要指定日期入園,而Sanrio puroland 就無指定日期 張劵寫31/12/2017年前入都得。

男爵府

goofyszesze 發表於 17-2-21 14:05
我買左迪士尼兩日劵,要指定日期入園,而Sanrio puroland 就無指定日期 張劵寫31/12/2017年前入都得。
...
Thanks for your reply.

But I can't find the expiry date for the tickets of Universial Studio Japan.

男爵府

I just chat with the CS of Klook and learn that the validity of USJ ticket is in Early 2018.

首頁

尾頁

跳至