親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

我本身想去龜吼食海鮮、野柳睇風景同去十份放天燈

我包車司機就比左下面哩個行程我,我想問,9個鐘可以去到曬?
同埋下面既地方如何,如果無特別既話,我想多小小時間留去九份同十份。
(野柳龜吼漁港 象鼻岩 陰陽海 黃金瀑布九份十分)因帶住5歲小朋友去,希望可以特別小小

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

bobo000 發表於 17-2-22 00:03

我包車司機就比左下面哩個行程我,我想問,9個鐘可以去 ...
可以用 google map 規劃行程工具,估算一下點同點之間既行車時間,
再預下每個點留幾耐,
咁行唔行得曬,趕唔趕就自然會知,
教學:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17229696&extra=

大宅

回覆樓主:

我都想問野柳再去九分十分是否唔順路?
DouglasMaMa :lol

大宅

親子王國15週年勳章

我正在台北,3月3日星期五上午10時從北投酒店出發,去了以下行程

酒店迎接貴賓-野柳地質公園1h-象鼻岩20分-十三層遺址5分-黃金瀑布10分-金瓜石15分-不厭亭10分-十分幸福天燈車站1h-十分瀑布25分-九份老街1h-台北市中心晚餐

大約6時半回到北投酒店放下已買物品,再到夜市約7時多

子爵府

qqeternity 發表於 17-3-5 15:42
我正在台北,3月3日星期五上午10時從北投酒店出發,去了以下行程

酒店迎接貴賓-野柳地質公園1h-象鼻岩20分 ...

請問是參加酒店的local tour?

珍珠宮

bobo000 發表於 17-2-22 00:03

我包車司機就比左下面哩個行程我,我想問,9個鐘可以去 ...
是九份十分, 不是九份十份, 也不是九分十分

大宅

親子王國15週年勳章

回覆 qqeternity 的帖子

是自己包車,只是我和c6兩人,包北投到九份十分,以及回程去機場

首頁

尾頁

跳至