夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

引用:如果C9不願意, 這段關係遲早拜拜

複式洋房

回覆樓主:

其實係咪應該要諗下點解c9唔想呢?正常女人通常有愛先有性,感覺唔到愛,就會拒絕,當然亦有人為左關係而將就自己同c6做,相信你要諗清楚問題所在。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

老婆唔想原因有無探究下?

男爵府

不一定會影響關係 ,在乎丈夫有幾大包容,有幾深愛太太。

不是為性而結婚 , 但性確實是婚姻生活不可缺少。

若果冇性慾理應尋求改善方法, 不是為了維持關係才去做 ,否則婚姻沒有意義。

珍珠宮

開心吸收勳章

iamapapa 發表於 17-2-22 14:03
一對 37 歲的夫妻,如果完全沒有性,會否影響關係。

再具體一點,如果 C6 想,C9 冇性慾。 C9 會否為了維 ...

做好心理準備啦....

妳自己問心,如果因為妳唔想做而C6出去搵食,咁妳係怪佢定怪妳自己先?到時妳咪又係話佢出去玩女人要離婚...但係問題係由你所引起喎!妳咁係唔係好不負責任?除非妳自己唔做俾佢自己出去搵食咁就相安無事囉!
百花叢裡過,片葉不沾身。

翡翠宮

係架, 無性我無辦法keep到, 我最老實.
如果係病, 請去睇醫生; 大家搵方法解決
堅係不舉, 都總有其他辦法得到滿足

如果完全咩都唔做, 即係roommate; 咁sorry你自己慢慢玩愛回家我走先.

水晶宮

C9係一直都對性唔感興趣定係最近先會咁?

珍珠宮

環保接龍勳章

絕對有影響, 如果大家都正正常常的話, 冇病痛, 關係正常, 我自己接受唔到只有愛冇性

瑪瑙宮

唔好話 37 , 就算 47, 57(如果佢重做得) 都有影响. 不過, 若你係好唔想, 都迫唔到你. 盡可能配合下, 一月一兩次.

複式洋房

我覺得會,會漸漸覺得冇親密既感覺

伯爵府

親密感會慢慢無
最後變得同屋 一齊住朋友咁

到要離婚時 唔好後悔就得啦

Nino    發表於 17-2-23 09:30

珍珠宮

減齡達人勳章

實有影響,夫妻有正常性生活,大家都會親蜜啲。一個正常37歲男人,就算唔熱衷,但都有生理需要,如果完全冇,你諗可以忍幾耐?男人唔同女人,好多人都话大部分男人用下面諗嘢,冇一個男人可以完全冇性生活之下,可以忍到6,70歳,除非係和尚。
最驚佢忍冇可忍,而向外求。
你唔想嘅原因係咩?工作太攰?要照顧小朋友?或之前有不愉快時發生?試下放低所有,過一個二人世界嘅週末,重溫拍拖時嘅甜蜜。

大宅

係唔係雙方有分歧,例如生活上意見唔同,有爭拗,變咗唔滿意對方表現,當你唔滿意一個人時,仲想唔想同佢行埋呢?

珍珠宮

cm061 發表於 17-2-23 08:35
係唔係雙方有分歧,例如生活上意見唔同,有爭拗,變咗唔滿意對方表現,當你唔滿意一個人時,仲想唔想同佢行 ...
有樣野你真的不能不服d男人...
佢地堅係可以同你嘈完交之後再同你做.
"after fight sex"
有d女人都可以咁.

性喺婚姻係重要的,
太太唔做,
咁係咪比個機會男人出去搵食??

如果婚姻生仔之後係打算唔洗再開飯的話,
我覺得婚前應該同男人講清楚.
因為我相信好少男人會打算結婚幾年之後就唔再開飯,
佢地係打算長開長有的.

當然,
女人既結構可能太攰或情緒等等會影響自己有冇胃口,
(女人係比較情緒支配)
所以, 婚姻既保鮮係好重要.
除左忙不過氣既生活,
一定要抽出兩個人相處拍拖既時間.
婚後要繼續培養感情.
你養花養草都係咁啦,
唔會因為佢結左果之後就唔淋水唔理佢,
佢會死0家!
兩個人既關係係一樣的,
你向對方投資幾多, 就有幾多收獲.
(投資比小朋友唔等於投資比老公)

至於關係已經唔好的,
坐低諗清楚自己仲要唔要重建呢個關係,
要的話就重新開始,
比個機會自己(係自己唔係只要求對方改變)
當佢係就死既植物一樣,
你比心機好好照顧佢時,
一段時間之後佢會再有新生命,
可能仲會比以前更靚更正tim呀!

男爵府

開心吸收勳章

你唔餵飽C6 我等你上來哭訴你C6去偷食或者叫G

翡翠宮

正常應該大家有需求先岩波,系咪有咩未解開嘅結

大宅

回覆樓主:

會易些出軌

瑪瑙宮

iamapapa 發表於 17-2-22 14:20
即是說,你都認為夫妻之間,性事是必要的。

那有幾多先叫正常? 一個月一次?

一个月一次? 除非佢大過 50 歲.

首頁

尾頁

跳至