自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有時忙緊果陣比小朋友睇下youtube,本身好地地比佢聽下歌仔,但佢禁下禁下就禁左去啲好恐怖血腥既影片度,又斷手(假手)又戴恐怖面具,又打人,又互斬。但主角係著公主裙,男主角又著蜘蛛俠衫嫁喎,係咪痴線嫁外國人拍埋尼啲比小朋友睇⋯有冇jm知點封鎖youtube頻道嗎?

侯爵府

我以前都有係我d仔女ge ipad download youtube ge app,不過我發現佢地自己睇youtube ge時候成日自己按去d唔知咩ge片度睇ge時候,為左唔想比佢地睇到d唔應該睇到ge野,我唯有鏟左個app...上youtube網睇野都要問過我先准上,唔問我就會鬧人

珍珠宮

桃花源 發表於 17-3-6 01:59
有時忙緊果陣比小朋友睇下youtube,本身好地地比佢聽下歌仔,但佢禁下禁下就禁左去啲好恐怖血腥既影片度, ...

我仔又係搵到呢個睇

珍珠宮

Log in YouTube, setting 有樣野叫 restricted mode 可以唔比佢地睇成人野,但呢類血腥野就唔知 block 唔 block 到,可以試下

wcpcelia    發表於 17-3-6 09:43

珍珠宮

1Log in to your account. YouTube users can sign in with either a Google or YouTube account. ...
2Navigate to YouTube, and open the safety settings. When the YouTube home page loads up, look for the "Safety" link near the bottom of the page, and click on it.
3Turn the safety mode on. ...
4Log out to lock in the changes.

男爵府

回覆樓主:

系咪咩bad babies xxxxxxxxx 呀?
我仔睇過呢個系啲外國小朋友扮bb食奶咀 但周圍搞破壞,或者啲大人帶小丑面具,都幾嚇人。不過我會吾比佢睇

子爵府

好媽媽勳章

有時忙緊果陣比小朋友睇下youtube,本身好地地比佢聽下歌仔,但佢禁下禁下就禁左去啲好恐怖血腥既影片度, ...

YouTube 有個 for kids (emoji),去app store search 'YouTube kids' 就有(emoji)喇

wcpcelia    發表於 17-3-6 09:45

別墅

Way...我女又係好中意睇(大人扮Elsa,batman,好似elsa大埋肚)同bad baby (個小學生咁大既(emoji)妹扮bb,但8厭到不得了)我都想禁

男爵府

Mabeemama 發表於 17-3-6 08:13
Way...我女又係好中意睇(大人扮Elsa,batman,好似elsa大埋肚)同bad baby (個小學生咁大既(emoji)妹扮bb, ...
我女都有睇呀,我唔俾佢睇的, 唔知you tube for kid會唔會過濾左呢D?

子爵府

sasa@uk 發表於 17-3-6 02:52
Log in YouTube, setting 有樣野叫 restricted mode 可以唔比佢地睇成人野,但呢類血腥野就唔知 block 唔 b ...

我試過,應該block我唔到。

我仔又係好鍾意睇呢個(emoji)

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

youtube有兩個咬奶咀既頑皮女孩,我個女睇完真係學晒佢d衰野 ,直至我下令唔准睇,佢先睇返煮飯仔玩具

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Mabeemama 發表於 17-3-6 08:13
Way...我女又係好中意睇(大人扮Elsa,batman,好似elsa大埋肚)同bad baby (個小學生咁大既(emoji)妹扮bb, ...

我個女睇果個就係bad baby

水晶宮

回覆 桃花源 的帖子

係, 我都有咁既情況, 仲要米奇老鼠ALL屎生仔....

男爵府

畀面勳章

waiiwaii0611 發表於 17-3-6 04:00
系咪咩bad babies xxxxxxxxx 呀?
我仔睇過呢個系啲外國小朋友扮bb食奶咀 但周圍搞破壞,或者啲大人帶小丑 ...

我個仔成日靜雞雞睇呢個,因為知我唔俾佢睇!我覺得果幾條友超討厭,見到都覺得黑人憎,唔明點解要拍埋d咁既野

wcpcelia    發表於 17-3-6 09:45

大宅

回覆樓主:

我仔都係,睇果d槍game,射人有血出果種,宜家唔比佢睇youtube啦

大宅

改睇其他咯

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

我女都有睇人扮elsa ,spider man 個d又好似唔覺有呢d恐怖片段。

大宅

狐朦 發表於 17-3-6 02:41
我仔又係搵到呢個睇

我女又係

男爵府

我個女都好鍾意睇,不過我個女大d,7 歲, 我有時同佢一齊睇,係幾好笑嘅。 太細真係唔啱睇

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

我囡都有睇過elsa and spiderman,
有時睇frozen 啲片link link下,
會load到啲 elsa anna著三點式喺沙灘櫈下櫈下好鬼意淫既片,
真係撞鬼

首頁

尾頁

跳至