自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

今朝用的士APP CALL車, 點知嚟咗架私家車嚟接我, 司機哥哥話佢公司想攪另一條線係用私家車, 類似UBER咁, 而家做緊PROMOTION, 撞正私家車接CALL既可以嗰程車免費, 嘩, 好耐無試過中奬既滋味喇, 果然係happy Friday~~~

wcpcelia    發表於 17-3-19 16:12
ic34    發表於 17-3-17 14:23
funfun759    發表於 17-3-17 11:15

侯爵府

回覆樓主:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

stitch2012 發表於 17-3-17 09:49
今朝用的士APP CALL車, 點知嚟咗架私家車嚟接我, 司機哥哥話佢公司想攪另一條線係用私家車, 類似UBER咁, 而 ...

一天好的開始

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

可能又係冇保險,小心、小心
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

Childhood is journey, not a race.

水晶宮

今朝用的士APP CALL車, 點知嚟咗架私家車嚟接我, 司機哥哥話佢公司想攪另一條線係用私家車, 類似UBER咁, 而 ...

請問邊個app?

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

咁都得架咩? 的士app 唔係只可以用的士載咋咩? 用私家車都得, 咁仲係的士? 犯唔犯法架?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

CINDYC 發表於 17-3-17 10:09
請問邊個app?
快X

男爵府

littlecake 發表於 17-3-17 10:10
咁都得架咩? 的士app 唔係只可以用的士載咋咩? 用私家車都得, 咁仲係的士? 犯唔犯法架?
...
佢就係話開多條LINE好似UBER咁, 犯唔犯法真係唔知呀, 因為佢而家免費, 唔算做生意掛

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

stitch2012 發表於 17-3-17 10:35
快X

Tks

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

littlecake 發表於 17-3-17 10:10
...

冇收過錢,即是沒有涉及金錢交易
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

男爵府

2018復活節勳章

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

今日好多人中呀, 我Facebook 都有朋友中
每日望住佢哋就充滿力量啦!

伯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至