單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

上年年底離婚之後識左而家呢個男朋友。佢對我同囡囡都好好,唯一唔好就係佢之前有欠出面啲街數。佢應承我會清晒啲數唔會再借,所以我借左幾萬蚊俾佢清左條數,又俾左萬幾蚊去同佢出黎租屋。點知近排見佢好多財務訊息,問佢就話係朋友用佢手提號碼借嘅,雖然覺得佢古古怪怪,不過我都係信佢冇再多問。因為半年少左幾萬蚊,我仲有一個囡囡要養。經濟壓力突然大左好多。搞到我有焦慮症要食藥...正當我以為情況會慢慢好轉既時候,男朋友同我講佢仲欠左幾萬蚊大耳窿啲數未還,問我借錢...我邊度仲有錢。成個人都崩潰啊⋯⋯以為遇到個錫自己既男人,點知都係咁...

男爵府

回覆 紫緒 的帖子

你甘都信佢,白痴!.留番D錢傍身。冇钱重要你照顧返佢大話精,吾好咁蠢啦。

大宅

樓主要及早斬纜呀!借錢既男人真係不可一不可再

大宅

所以唔好心急睇定D先,唔好為解決孤單而揾,點都以細路為先,樓主情況係要抽身了,要完一次又一次,其實已經唔好對呢段關係有幻想,大耳窿都借得,呢個人嘅底線都無乜,亦都無真係愛惜身邊嘅妳,妳仲要留健康同錢俾個細路,睇妳留言生活上唔太需要佢支持,只想揾個肩膀依下,斬纜吧!

其實總會遇到一個好人,睇清楚為人就ok,免遇人不淑

男爵府

紫緒 發表於 17-4-19 16:26
上年年底離婚之後識左而家呢個男朋友。佢對我同囡囡都好好,唯一唔好就係佢之前有欠出面啲街數。佢應承我會 ...

幾萬都要問大耳窿先借到,可想而知佢既信貸值有幾多啦,俾多幾十個都還有手尾跟啦!

男爵府

回覆:離婚之後以為會有好開始

人蠢真是冇葯醫!

翡翠宮

你咁既情形仲夠膽借錢比人!
佢見你咁既情形都仲問你借錢!

子爵府

畀面勳章 大廚勳章

紫緒 發表於 17-4-19 16:26
上年年底離婚之後識左而家呢個男朋友。佢對我同囡囡都好好,唯一唔好就係佢之前有欠出面啲街數。佢應承我會 ...

今次唯有汲取教訓...明白你都好想有人愛錫,仍然對愛情抱有希望,但下次唔好咁快拎個心出黎呀…好男人相信已經所餘無幾

子爵府

唔好再借俾佢啦,有$留返俾自己同個女

首頁

尾頁

跳至