親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問有無人去過? 我知入面好多工作坊,如果我就咁入去周圍參觀,佢地會唔會都歡迎? 定係多數先照顧預約左既人,同埋果度多唔多野睇?
Thanks~

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

去過1次,果時做緊展覽免費開放。
今個星期有活動喎,你可以去玩順便參觀下。
https://www.facebook.com/events/152185088653961/?ti=cl

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

anpanmenbaby 發表於 17-5-18 16:05
去過1次,果時做緊展覽免費開放。
今個星期有活動喎,你可以去玩順便參觀下。
https://www.facebook.com/ev ...

Thanks

水晶宮

小草 發表於 17-5-17 17:32
請問有無人去過? 我知入面好多工作坊,如果我就咁入去周圍參觀,佢地會唔會都歡迎? 定係多數先照顧預約左既 ...
其實最好有活動時去,會多啲嘢睇。

租戶主要係藝術 studios,唔係全部都長時間對外開放。當然你純粹行入去望下座樓入面大致係點就冇問題。入面都有兩間食肆(一中一西嘅嘆茶嘢)開放。

版主

EstrellaDamm 發表於 17-5-21 15:45
其實最好有活動時去,會多啲嘢睇。
明白,我就係唔想入到去十間有八間都關門,得個行字,咁我留意下佢地幾時有活動,我諗星期六/日會熱鬧小小卦~

大宅

最好等有活動或開放日先去,會多d野睇

首頁

尾頁

跳至