自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我晤係打手黎嘅..話說我都好一段時間無洗牙,而我本身又係一个比較出名同知名度高嘅靚仔牙醫做緊箍牙,但因為个醫生實在太忙,係晤會接洗牙嘅case,就算你係佢到幫襯箍牙都好喇!!都係pass俾其他醫生做,敢我就住大圍嘅..當然要選方便就腳,最緊要平同乾淨,敢就無做蒐集 情況下選左大圍醫美齒睇鄧昌輝醫生,因為得佢可以即日同$300搞掂,約完之後我先做research...不過就搵到BK有个留言晤太好....etc遲到,晤俾休息,手勢晤好,姑娘態度晤得等等,心諗pk喇,取晤取消好,不過$300好平,洗晤好再過多幾个月再搵第个洗,無所謂嘅,搏一搏,去到無人,我一向都晤介意態度差同等,因為我睇得果啲平均都要等2小時以上,啲姑娘又惡,當然又係知名度高ga醫生,名就晤開喇,講反鄧昌輝醫生,其實又晤係太差嘅,可能係改善左,原因可能自BK另一jm意見,又可能我係大圍金禧某間係啊嬋洗$4xx,間野又舊,吸口水又就敢吊住係口,無助護拎住=..=",差到一个點!鄧昌輝醫生係後生嘅...樣似吳業坤,手勢普普通通,入到佢檢查下,話我箍牙去到尾聲,執緊階段,都專業嘅望一望就知去到後期執靚階段,至於手勢,未話好差又晤係好好,好好果啲我係可以訓覺的=..=不過有啲位痛,可能我牙肉晤係太健康?佢見我縮左一縮就停左休息,叫我覺得晤舒服或要抖可以舉手示意,不過我箍開牙習慣左張開嘴巴30mins 以上定型訓覺洗左25分鐘啦!正常時間係30分鐘,無落牙粉,是但了,一分錢一分貨,$300想點姐?俾鏡我照,有啲位明顯晤乾淨,嘿,我叫佢搞搞佢,之後佢話盡力喇,搞晤到都無辦法,下,盡力?搞晤到都無辦法敢大獲?不過都好彩佢最後都盡到力,多謝矖!但佢無幫我帶眼鏡,可能見我有帶眼鏡掛?走時會講拜拜多謝,$300算係敢,又未去到个jm講得敢黑店敢差,可能改善緊,大家不妨可以試下比多次機會佢嘅,間野幾新,晤係合伙!

水晶宮

$300 is cheap price

大宅

回覆樓主

係咪喺海福嗰間?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thx for sharing

大宅

sophhhh 發表於 17-6-10 09:55
係咪喺海福嗰間?

係啊

別墅

牙醫要幫個客帶(戴)眼鏡?

別墅

fungikaikai 發表於 17-6-11 00:46
牙醫要幫個客帶(戴)眼鏡?

牙醫要幫個客帶(戴)眼鏡?我睇過幾個唔同既牙醫都冇

水晶宮

大宅

fungikaikai 發表於 17-6-11 00:47
牙醫要幫個客帶(戴)眼鏡?我睇過幾個唔同既牙醫都冇

姐住个燈ga光

公爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

呢間我覺得幾好,我仔(5歲)之前睇另一間嘅牙醫姐姐,全程問點解點解點解,又問我仔驚乜,嚇到佢死,之後嫂介紹睇,哥哥好肯氹小朋友,我仔全程合作比佢補牙

牙醫同姑娘都好nice,我遲d都會去洗牙同補牙,未知佢洗牙乾唔乾淨

p.s.可能我平時唔係去d好出名嘅牙醫,所以由細到大整牙未試過戴眼鏡。我仔去兒童牙醫診所就見佢帶過

首頁

尾頁

跳至