夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我老公一向好孝順父母,係人地眼中係好好先生,對我好時可以好好,但有時脾氣好大,但知道佢好愛D仔女。但最近畀我發現到佢偷偷地book酒店(check佢email),二人房,一張大床,明眼人一睇就知發生咩事,返來若無其事,從不在外過夜。

唉!唔知點算好,頭家經營咗廿年唔想咁就散咗,但如果同佢對質,佢實惡人先告狀話我偷睇佢email...

真係唔知點做好。。。我仲好想保住頭家。(emoji)(emoji)(emoji)

水晶宮

appleyummy 發表於 17-6-15 01:10
我老公一向好孝順父母,係人地眼中係好好先生,對我好時可以好好,但有時脾氣好大,但知道佢好愛D仔女。但 ...
咪就係想同你去HAPPY 囉, 係咪應該扮唔知扮有驚喜呀...

水晶宮

梗係唔好爆佢啦, 到時到侯叫晒親戚朋友去俾個驚喜佢都唔錯啦 ( 如果唔係同你去 HAPPY 的話 )

大宅

tammy2008 發表於 17-6-15 01:33
梗係唔好爆佢啦, 到時到侯叫晒親戚朋友去俾個驚喜佢都唔錯啦 ( 如果唔係同你去 HAPPY 的話 ) ...

係去完之後幾日我先知。

水晶宮

appleyummy 發表於 17-6-15 01:42
係去完之後幾日我先知。
吓.....Sorry..........

有機會係幫人訂既.......如真係佢, 有第一次就一定有第二次, 伏佢

珍珠宮

環保接龍勳章

我老公一向好孝順父母,係人地眼中係好好先生,對我好時可以好好,但有時脾氣好大,但知道佢好愛D仔女。但 ...

會唔會幫人book?

別墅

會唔會係幫人bk呀?你都話佢無外宿過喎

大宅

KuKu001 發表於 17-6-15 01:48
會唔會係幫人bk呀?你都話佢無外宿過喎

真係唔知,佢嗰晚話同客去品酒,帶咗枝酒出去,但冇理由兩條麻甩佬開房飲酒啩。如要攪嘢,下午5點出去到半夜十二點回來乜都攪完la. (emoji)(emoji)

禁止訪問

水晶宮

appleyummy 發表於 17-6-15 01:57
真係唔知,佢嗰晚話同客去品酒,帶咗枝酒出去,但冇理由兩條麻甩佬開房飲酒啩。如要攪嘢,下午5點出去到半 ...
真係單攪野點會book 酒店呀.....最多係都麗晶大賓館就算啦....

大宅

ilovegozilia 發表於 17-6-15 01:59
佢會唔會因為公事要幫人訂酒店--例如有客人來港公幹?甚致老闆偷情揾你老公幫手訂酒店?
...

唔似幫人book.

我知佢有時講大話, 明明喺Location A,呃我喺Location B, 因我可用Find iPhone知佢大概位置(佢唔知我可check到佢),同埋唔知點伏佢,因位置不太準確又唔知咩樓層,同埋見到時我唔知點處理理。

大宅

tammy2008 發表於 17-6-15 02:06
真係單攪野點會book 酒店呀.....最多係都麗晶大賓館就算啦....

佢好識嘆,一定唔會去賓館。

水晶宮

appleyummy 發表於 17-6-15 02:13
佢好識嘆,一定唔會去賓館。
都係嗰個做法架啦, 立得就立( 錢呀講 ) 我估佢都大把啦, 唔洗心痛錢, 你唔立都係益下家

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢用咩book 的? 個人信用卡定聯名信用卡? 你地平時credit card statement 有冇互相睇? 如果大家既信平時都唔介意開來睇,可唔可以扮傻問咦我見你statement 有酒店booking 條數咁?

大宅

rayrayus 發表於 17-6-15 02:19
佢用咩book 的? 個人信用卡定聯名信用卡? 你地平時credit card statement 有冇互相睇? 如果大家既信平時都 ...

用佢自己credit card.

瑪瑙宮

你又唔想廿年感情就咁無左, 只有觀察同收集証据. 有無做野? 無就做番野先. 忍到忍無可忍先爆佢.

大宅

Nancy20090615 發表於 17-6-15 02:39
你又唔想廿年感情就咁無左, 只有觀察同收集証据. 有無做野? 無就做番野先. 忍到忍無可忍先爆佢. ...

因要照顧長期患病老人家,冇做嘢幾年脫咗節,而加頭痕緊一把年紀點出番來做嘢!(emoji)

瑪瑙宮

appleyummy 發表於 17-6-15 03:10
因要照顧長期患病老人家,冇做嘢幾年脫咗節,而加頭痕緊一把年紀點出番來做嘢!(emoji)
咁开始留意下d網站有咩工。

男爵府

回覆:唉!我對老公好失望...

家花不及野花香,jj最誠實,你有你做亞四,我有我風流快活,做女人就是咁無耐保重!

水晶宮

appleyummy 發表於 17-6-15 03:10

你幾年啫, 我廿年呀而家都慢慢睇緊工呀, 我唔急的, 搵工唔係一日半日既事

利申老公無出軌, 但我感受唔到愛(不過佢話自己有, 仲要好似為生為死為頭家自己勁付出咁, 我都癈事講啦, 由得佢自以為自己係救世主)

首頁

尾頁

跳至