親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

岩岩收到email

複式洋房

喺邊度book?

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

軒軒媽咪咪 發表於 17-6-16 09:31
喺邊度book?

官網

複式洋房

jacky1666_hk 發表於 17-6-16 09:54
官網

thx

大宅

jacky1666_hk 發表於 17-6-15 11:57
岩岩收到email

這個抵定去到酒店買扺呢?酒店是否買1 day pass and get one day free

複式洋房

Chloe2011 發表於 17-6-16 13:48
這個抵定去到酒店買扺呢?酒店是否買1 day pass and get one day free

同問, 酒店check in買抵定官網買抵

珍珠宮

Chloe2011 發表於 17-6-16 13:48

見吾到酒店offer

珍珠宮

軒軒媽咪咪 發表於 17-6-16 12:59
thx

https://www.legoland.com.my/book-visit/2nd-ticket-half-the-price/

官網已有 我吾send email 比你啦

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thx for sharing

公爵府

親子王國15週年勳章

我認為住 lego hotel 的去到買抵D,當你2大2小去。半價要(367+292)X2=1318馬幣玩2Days. 如check in 買(245+195)X2=880馬幣玩2日。

珍珠宮

BBG1 發表於 17-6-19 16:16
我認為住 lego hotel 的去到買抵D,當你2大2小去。半價要(367+292)X2=1318馬幣玩2Days. 如check in 買(245+ ...

如果住legoland hotel 就係
但一般新山酒店都係300-500蚊
而legoland hotel 係over 1000 港紙
所以 兩條數又未必一樣

公爵府

親子王國15週年勳章

jacky1666_hk 發表於 17-6-19 16:23
如果住legoland hotel 就係
但一般新山酒店都係300-500蚊
而legoland hotel 係over 1000 港紙

各取所需,我去2次也住Legoland hotel . Kids 開心. 但玩兩日的話,1318 同880馬幣都差好遠呢!

大宅

BBG1 發表於 17-6-19 19:16
各取所需,我去2次也住Legoland hotel . Kids 開心. 但玩兩日的話,1318 同880馬幣都差好遠呢! ...

請問是否一定要legoland hotel 住客先可以優惠價買?
可以直接walk in hotel 買嗎?

公爵府

親子王國15週年勳章

Summire123 發表於 17-6-20 18:37
請問是否一定要legoland hotel 住客先可以優惠價買?
可以直接walk in hotel 買嗎?
...
住legoland hotel 才能以一日combo價錢買2日combo ticket ga

複式洋房

回覆 BBG1 的帖子

我7月29日下午去到LEGOLAND HOTEL CHECK IN 但7月30日及31日先去WATER PARK & 樂園是否到時先係HOTEL 買好些

大宅

想問下如果我唔係响官網book hotel, 係咪都可以响check-in時以 1日 combo價錢買2日combo ticket ?

公爵府

親子王國15週年勳章

tracytom 發表於 17-6-21 16:15
回覆 BBG1 的帖子

我7月29日下午去到LEGOLAND HOTEL CHECK IN 但7月30日及31日先去WATER PARK & 樂園是否 ...

你29check in . 買飛,就係俾1day combo 價,記得話係30日及31日2days combo wow. 你要29check in 31 check out wow

公爵府

親子王國15週年勳章

新地 發表於 17-6-21 16:52
想問下如果我唔係响官網book hotel, 係咪都可以响check-in時以 1日 combo價錢買2日combo ticket ?
...
總之住legoland hotel 便ok ga la. check in 時買便ok

大宅

回覆 BBG1 的帖子

thx, 咁即係呢個promotion唔啱用了

公爵府

親子王國15週年勳章

新地 發表於 17-6-22 15:46
回覆 BBG1 的帖子

thx, 咁即係呢個promotion唔啱用了
?

首頁

尾頁

跳至