跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問下我老公(綠卡)剛剛入紙申請我同2個女(7歲同1歲)過去。佢係當地入紙,大約要等幾耐我地先過到去呢?申請期間我同2個女可否用旅遊簽證入境(留1個月左右),謝謝。(emoji)

大宅

lehcar_208 發表於 17-6-22 09:51
想問下我老公(綠卡)剛剛入紙申請我同2個女(7歲同1歲)過去。佢係當地入紙,大約要等幾耐我地先過到去呢?申 ...

之前見過有機會打回頭,但都有人成功入境
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏离」(箴22:6)

男爵府

F2A, 依家大概要等2年左右.
mommy loves U  

男爵府

在申請F2A期間, 我同亞囝都成功入境探老公, 留了2個星期, 不過, 我是以旅行觀光為由入境的, 冇提到探老公, 只說帶小朋友去西岸玩.

複式洋房

Supersasa 發表於 17-8-8 16:09
在申請F2A期間, 我同亞囝都成功入境探老公, 留了2個星期, 不過, 我是以旅行觀光為由入境的, 冇提到探老公, ...

thx.(emoji)咁叫Daddy返嚟探我地算啦。(emoji)(emoji)

禁止訪問

男爵府

回覆 suilangmui 的帖子

旅遊VISA我們在申請移民前幾年已拿了, 沒有沖突.

大宅

Supersasa 發表於 17-12-29 17:43
回覆 suilangmui 的帖子

旅遊VISA我們在申請移民前幾年已拿了, 沒有沖突.

我上次攞簽證(之後過期)時未申報移民,佢問我係咪去探親,我照答係因為我有填到屋企地址。
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏离」(箴22:6)

首頁

尾頁

跳至