跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

你地今年會點慶祝 2 歲生日呀?
現在正值新年期間...都想唔到點慶祝~

大宅

呀仔 1月30日生日, 一早已訂票去廸士尼

原帖由 Mandy0203 於 09-1-28 15:49 發表

大宅

在長輩屋企團拜時順便切個蛋糕咁大把咋..

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

呀仔尋日玩得勁開心 (全日只瞓左 15分鐘)
玩到癲晒, 攪到今日有少少燒 ...

別墅

行行1月31日架. 今年好忙, 新年去左Thailand, 初五番黎, 因為正日番要小童價. 正日初六係home搞左個Thomas 為主題嘅b-day party. can visit my blog:
http://hk.myblog.yahoo.com/jacqueline3313

原帖由 Mandy0203 於 09-1-28 15:49 發表

大宅

亞女31號生日,我地都係同佢去左disneyland,早一晚叫佢早d訓,第二朝早d起身去搵pooh pooh,點知佢衰妹真係好聽話,第二朝天未光,6點鐘都未夠就起身(佢未時無9點都唔肯醒),仲係咁叫dad dad添!
點知一出門口佢又訓番,去到disneyland因為生日有襟章送,我幫佢揀緊襟裡既時候佢就醒,一見個生日襟章開心死!

大宅

同呀仔一樣, 知道星期五返 PG, 就 4~6 點起身返學,
要同佢講未夠鐘呀, 瞓一陣先啦, 佢先會再瞓番...

呀仔冇入去揀襟章, 因為掛住係出邊八掛

原帖由 winglink 於 09-2-10 01:23 發表
亞女31號生日,我地都係同佢去左disneyland,早一晚叫佢早d訓,第二朝早d起身去搵pooh pooh,點知佢衰妹真係好聽話,第二朝天未光,6點鐘都未夠就起身(佢未時無9點都唔肯醒),仲係咁叫dad dad添!
點知一出門口佢又訓番,去到disneylan ...

別墅

而家d細路真係好叻架.

原帖由 winglink 於 09-2-10 01:23 發表
點知一出門口佢又訓番,去到disneylan ...

首頁

尾頁

跳至