網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

1. 地台床:
問過香港做地台床最平都過萬,於是響淘寶尋寶,搵咗一段時,逐間view comments 同睇晒實物相,最後揀咗呢間,包度尺包送包裝,雖然佢地各parts 好似合作partners 形式,但基本上各partner 間都溝通良好,有乜都即時幫忙。所以都好滿意。唯一係佢地啲圖真係唔得掂。(emoji)但款你可搵比佢。色板各樣都有得揀。

2. 五桶櫃枱:呢張款式本來想叫地台床舖做埋,但佢段尺計,成組要收HK$3xxx, 最終我響淘寶左搵右搵,搵到間做差不多款但可訂造尺吋的,店主好好人,好helpful, 最後埋單RMB13xx 佢包郵送大陸(估唔到件貨全實木,襟過姨媽傢私多多聲),所以我叫佢送落我訂床舖,傢私舖搵物流HK$250送落黎比我。

Cheuk2012    發表於 17-12-9 22:56

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

禁止訪問

回覆樓主

侯爵府

曲曲 發表於 17-8-2 10:04
請問地台邊間做? link pls thx
search 米格兰

侯爵府

巨浪大豆 發表於 17-8-2 10:18
張床幾錢
港紙 7千左右。

象牙宮

March 發表於 17-8-2 10:43
search 米格兰

[color=#ff440 !important]米格兰私人订制 [color=#ff440 !important]家具装修整体定做

周二周三,一元上门量尺!香港咨询电话852-66735161
(欢迎来展厅参观 深圳市羅湖區梨園路1棟589號-米格蘭全屋家私定制
展廳(樂安居隔壁)【展廳】( 致电联系18688833193李小姐或15876889999王生即可)

方便哦。
1. 又可上深圳市羅湖區梨園路 看展品。 (樂安居隔壁)
2. 周二周三,一元上门量尺!
3.

i. 柜通... 更佳, 不積灰尘。
ii 取/收納衣物也方便。

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.20.ebb2eb2TxyNpu&id=42671332036

https://item.taobao.com/item.htm?id=530400931772

https://detail.tmall.com/item.htm?id=40679062213

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

呎寸: 120*195cm
高16" = 40cm。too low.

(成人小腿高度<46cm ) 電腦椅高度一樣。
我做過 60cm 高。連接窗台。(有D高)

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

March 發表於 17-8-2 10:44
港紙 7千左右。

4呎床, 120cm 包組裝, 運費?

理性討論交流者。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

想問樓主造地台床搵米格蘭?

咁造櫃搵邊間呢?

2間都包上門度尺?

我都搵緊造傢私呀!

侯爵府

333s 發表於 17-8-2 11:19
4呎床, 120cm 包組裝, 運費?
收費段尺計, 我做2xx * 2XXcm 埋單港紙7000左右已經全包, 度尺、送貨、安裝。

侯爵府

333s 發表於 17-8-2 10:56
米格兰私人订制 家具装修整体定做
周二周三,一元上门量尺!香港咨询电话852-66735161
(欢迎来展厅参观 ...
你唔駛cap 晒淘寶圖出來吧 免得封帖。

侯爵府

goo_littlebb 發表於 17-8-2 11:40
想問樓主造地台床搵米格蘭?

咁造櫃搵邊間呢?
地台床果間公司有做上門度尺做柜 / 全屋傢俬的 (淘寶我問佢, 佢有比其它相片我看)地台床呢間全包, 上門度尺, 包裝包送, 佢評價都係繁體字居多, 佢話佢地都主要做香港人。

不過我搵咗另一間平啲 (無上門, SIZE 按我比佢去做, 款式係大致跟佢網店再稍稍更改, 淘寶賣家好強勁, 即刻畫圖過你睇)。淘寶店舖名: 完美完美生活 呢間只包郵送國內。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

March 發表於 17-8-2 11:48
地台床果間公司有做上門度尺做柜 / 全屋傢俬的 (淘寶我問佢, 佢有比其它相片我看)地台床呢間全包, 上門度尺 ...
謝謝你!

男爵府

回覆樓主

想問用邊間運到香港?

侯爵府

manyinsum 發表於 17-8-2 12:25
想問用邊間運到香港?
地台床係淘寶賣家包埋送到香港上門。

侯爵府

BK Milk勳章

March 發表於 17-8-2 10:44
港紙 7千左右。

包送包裝嗎
訂要幾耐到貨
我都要買地枱床

侯爵府

JoannaD 發表於 17-8-2 14:59
包送包裝嗎
訂要幾耐到貨
我都要買地枱床
包上門度尺,送上門同安裝,大概20-25日, 都好準時. 你可以淘寶問佢地, 佢都答得好詳細。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

BK Milk勳章

March 發表於 17-8-2 15:27
包上門度尺,送上門同安裝,大概20-25日, 都好準時. 你可以淘寶問佢地, 佢都答得好詳細。 ...

好呀
多謝你分享

侯爵府

BK Milk勳章

March 發表於 17-8-2 10:00
1. 地台床:
問過香港做地台床最平都過萬,於是響淘寶尋寶,搵咗一段時,逐間view comments 同睇晒實物相, ...

還想問一下
我見你放了五筒櫃在地台床上面
噤果間係唔係拎不到野

首頁

尾頁

跳至