自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

印姐係20/3返老家,我忍多佢一個月就大解脫啦!! 希望佢呢個月唔好玩野啦

珊瑚宮

好媽媽勳章

good lucky

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我唔係呀,我姐姐係1號完約走啦,我同個女都好唔不(寫)得,佢走時我差啲喊添,我亞姨重專登打呢話唔(寫)得佢走添,

子爵府

原帖由 sylviawong 於 09-2-5 10:24 發表
印姐係20/3返老家,我忍多佢一個月就大解脫啦!! 希望佢呢個月唔好玩野啦

咁會唔會再請工人? 如果會既又係惡夢既開始

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

睇黎佢都幾難頂wor!
祝你早日搵到個好工人, 有覺好訓啦
原帖由 sylviawong 於 09-2-5 10:24 AM 發表

水晶宮

原帖由 sylviawong 於 09-2-5 10:24 發表

你就好啦,我仲要捱到8月呀

男爵府

原帖由 jamieconnie 於 09-2-5 10:28 發表
我唔係呀,我姐姐係1號完約走啦,我同個女都好唔不(寫)得,佢走時我差啲喊添,我亞姨重專登打呢話唔(寫)得佢走添,

佢又唔同我個仔玩(成個下午最多同佢玩15分鐘,同佢講過無改善,成日係廚房都唔知攪咩!個日要唔要煮飯都好,又係係入面3-4個鐘!但個廚房又dirty),我個仔又唔係好跟佢(無人跟先跟佢羅),夾片夾足2年夜晚都漏尿!我同老公咪又係用呢隻片同阿仔夾,都無漏,教左佢好兩日,跟住又係漏!個次叫佢夾小心d,唔好再漏 (連續漏4日,日日都要洗床單,洗床墊!),我出左房,跟住聽到阿仔好大聲喊!跟住話姐姐打佢...當然姐姐否認啦~~跟住阿仔死都唔願俾姐姐同佢夾片,我睇到癈事佢又喊到嘔,咪我換羅~頂!見到條粉皮偷笑喎!跟住問阿仔,阿仔話頭先姐姐打佢手板,我問佢痛唔痛,佢話痛...唉...心痛死我 ,請個人返黎揍仔,個仔仲衰過地底泥

男爵府

原帖由 LokB 於 09-2-5 10:31 發表

咁會唔會再請工人? 如果會既又係惡夢既開始

唔請啦!唔咁大駛都ok既

男爵府

原帖由 Charlotte_mom 於 09-2-5 10:33 發表

睇黎佢都幾難頂wor!
祝你早日搵到個好工人, 有覺好訓啦

唔請啦!無左佢心理壓力都少d,當然好訓d啦~
我間屋差d俾佢攪到火燭呀!

男爵府

原帖由 琛媽 於 09-2-5 10:35 發表

你就好啦,我仲要捱到8月呀

唔係好耐~仲有半年姐...
我望呢一日望左年半啦!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我成日都話 : 搵個好工人仲難過搵個好老公!!!

男爵府

原帖由 cc0524 於 09-2-5 11:00 發表
我成日都話 : 搵個好工人仲難過搵個好老公!!!

老公都話可以了解下先結婚呀!請工人只係睇佢張相,跟住就請佢啦...仲有喎!佢做唔好又要俾錢佢返鄉下喎

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

咪就係羅~~~

原帖由 sylviawong 於 09-2-5 11:11 發表

老公都話可以了解下先結婚呀!請工人只係睇佢張相,跟住就請佢啦...仲有喎!佢做唔好又要俾錢佢返鄉下喎

男爵府

原帖由 cc0524 於 09-2-5 11:17 發表
咪就係羅~~~

係有請過D經典工人既媽咪先明白我地既感受

水晶宮

唔知點解我次次都唔好彩, 雖然唔係話差到極品, 但都係唔好羅!!!

原帖由 sylviawong 於 09-2-5 12:29 發表

係有請過D經典工人既媽咪先明白我地既感受

男爵府

原帖由 cc0524 於 09-2-5 12:35 發表
唔知點解我次次都唔好彩, 雖然唔係話差到極品, 但都係唔好羅!!!

我個件初初係食之無味棄之可惜,宜家係見到佢前面憎到佢後面(因為佢打我個仔),不過炒佢又好貴!咪唯有忍羅

水晶宮

我就幾件都係咁!!

原帖由 sylviawong 於 09-2-5 12:38 發表

我個件初初係食之無味棄之可惜,宜家係見到佢前面憎到佢後面(因為佢打我個仔),不過炒佢又好貴!咪唯有忍羅

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁咪仲慘過自己做
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁

尾頁

跳至