懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問大家如果自行流出組織後,應該去急症室睇多次定去診所照超聲波照下d組織排清未? 定還是仲有其他手尾要做的?

唔該晒
回覆 mandelicious428 的帖子

mandelicious428 組織排出後流血多嗎? 流血多嘅話就儘快去睇急症。如果流血唔多嘅話,可以帶埋排出嘅組織去診所睇醫生,俾醫生檢查。冇留起組織都唔緊要,醫生可能會照超聲波或者抽血確定。假若仲有組織未排出,有機會有流血嘅情況,到時可能會用藥物或者手術方法將剩餘物排出。
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

mandelicious428 發表於 17-9-5 02:32
請問大家如果自行流出組織後,應該去急症室睇多次定去診所照超聲波照下d組織排清未? 定還是仲有其他手尾要 ...

如果有問題, 去診所可能好過去急症室.

多口問句, 你係咪幫人問?

我果陣個醫生話2星期內d 血清晒就得, 唔駛再去照. 我啱啱兩個禮拜清晒d 血, 所以冇去再照, 我諗想照都未必俾. 鬼佬地方就係咁.

大宅

回覆樓主:

我去診所照,照左知道清曬未

別墅

瞓得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投

mandelicious428 發表於 17-9-5 02:32
請問大家如果自行流出組織後,應該去急症室睇多次定去診所照超聲波照下d組織排清未? 定還是仲有其他手尾要 ...

check 吓清咗未好d

首頁

尾頁

跳至