心聲留言

跳至

首頁

尾頁

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

tingho 發表於 17-10-16 00:06
有時夜闌人靜時,就會想起小時候你陪我玩,逗我開心,去過的公園,商場,去士多買玻璃瓶汽水飲的情景,種種 ...
点解你唔主動搵下佢,除非佢去左彩虹橋.

已刪除用户

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

tingho 發表於 17-10-16 14:50
14年冇聯絡,他和第三者已經結婚生仔
有時我會諗,佢對我媽唔住都算,但佢對我都冇負過責任,當年是我媽獨 ...
假如.......有一日佢搵到你,你會点呢?

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

忘記過去吧,我爸爸都系我好小的時候離開我和媽咪,無負過責任,雖然無第三者,目前都系一個人生活,年老了,找我這個唯一的女兒,有咩計,點講都系親生父親,有空比錢他使下,或是有空帶埋小朋友探下他,系甘啦~雖然他無養育過我,但我會盡力贍養他~

已刪除用户

回覆樓主:

珊瑚宮

tingho 發表於 17-10-16 17:33
他不會找我了,我也找不到他
回憶是美麗的,我唯有間唔中緬懷過去吧
世事無絕對.

首頁

尾頁

跳至