義工

出埠旅行 今日: 191|主題: 138286

[日本] 近京都的溫泉酒店

FB體驗帳戶

國民生產總值:102

想book間溫泉酒店俾媽咪過生日,不過因為很mammy daddy兩老去,想book近京都,交通方便及有private onsen的,請問有沒有推介?

王國熱話
有無姊妹係多囊做左試管後成功懷有雙胞...
有冇人試過孖胎係政府醫院剖腹?係咪孖...
想問孖胎幾重出世先唔洗訓箱
MCMA TWINS

禁止訪問

國民生產總值:3295

2018勳章

伯爵府

國民生產總值:16612

Skima 發表於 17-10-16 17:26
京都市中心就比較難, 勉強可以考慮瑞鳳閣, JR 京都站行 6~7分鐘, 有私人房內溫泉, 但不是露天, 公共溫泉就 ...

人地個正名唔係咁㗎喎,爭個字波

FB體驗帳戶

國民生產總值:102

Skima 發表於 17-10-16 17:26
京都市中心就比較難, 勉強可以考慮瑞鳳閣, JR 京都站行 6~7分鐘, 有私人房內溫泉, 但不是露天, 公共溫泉就 ...

Thank you 你呀,我上網看了,唔錯呀。兩老去其實真係交通方便最緊要,上年book了白濱,酒店接車又錯時間,又無的士,打電話去又無人明英文,搞到我媽咪爹d係車站呆等左兩個鐘(emoji)

侯爵府

國民生產總值:21518

回覆樓主:

住過琵琶湖綠水亭,京都駅坐20分鐘電車到雄琴温泉站,去電話亭入¥100打去酒店就有車來接,等車時車站有免費足浴。我介紹過朋友去佢哋都話正。

http://ryokusuitei.com/tc/

wcpcelia    發表於 17-10-17 12:36
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

國民生產總值:1039

2018勳章

嵐山個邊都有D溫泉旅館, 你可以SEARCH下, JR站行1-15分鐘咁

渡月亭酒店就有私人露天風呂

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.