使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

爬行賽已報名會有通知嗎?

洋房

jasper0407 發表於 17-10-25 20:30
爬行賽已報名會有通知嗎?

我都想問

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位

你好,已報名參加 親子王國 Caring Baby 爬行大賽 的會員,將會於活動舉行前七天收到電郵通知,請同時查看「垃圾郵件」或「廣告郵件」資料夾,以免錯過。

謝謝 !

男爵府

特派員 發表於 17-10-26 10:37
各位

你好,已報名參加 親子王國 Caring Baby 爬行大賽 的會員,將會於活動舉行前七天收到電郵通知,請同 ...

是抽籤?

別墅

特派員 發表於 17-10-26 10:37
各位

你好,已報名參加 親子王國 Caring Baby 爬行大賽 的會員,將會於活動舉行前七天收到電郵通知,請同 ...

我昨日同今日收到入圍比賽通知的電郵, 但同時亦收到了說我 不成功參加比賽名額已滿的電郵, 前前後後收了五個email又話系統故障,究竟可以點知道自己是已成功報名參加定唔可以?因為好混亂, 想知道我係成功報名參加爬行比賽或搬禮物比賽?衹參加其一定兩樣都不成功?

男爵府

bear161006 發表於 17-10-27 23:40
我昨日同今日收到入圍比賽通知的電郵, 但同時亦收到了說我 不成功參加比賽名額已滿的電郵, 前前後後收了 ...

係,好似冇電話查詢

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

jasper0407 發表於 17-10-26 19:00
是抽籤?

你好,
親子王國 Caring Baby 爬行大賽是採取先報先得形式。

謝謝!

男爵府

中央情報員 發表於 17-10-30 17:58
你好,
親子王國 Caring Baby 爬行大賽是先報先得。

請問有冇人收到資料?email又話我唔中,sms又叫我去搬禮物大賽,但我只參加了爬行賽,即係點?又冇電話聯絡 係意見使用問又冇人回覆

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

bear161006 發表於 17-10-27 23:40
我昨日同今日收到入圍比賽通知的電郵, 但同時亦收到了說我 不成功參加比賽名額已滿的電郵, 前前後後收了 ...

你好,

日前親子王國發出比賽電郵時,因電腦系統出錯導至參加者多次收到電郵而造成混亂,親子王國在此深感抱歉!

活動通告: Caring Baby爬行及搬禮物大賽 已於今天早上11點前發送電郵予所有成功參加會員。

確認信將會亦於中午1點半前重新以電郵及SMS
發出致參加者所登之電郵及手提電,請細閱有關活動內容及詳情。請查看「垃圾郵件」或「廣告郵件」資料夾。

謝謝!

親子王國

管理員

jasper0407 發表於 17-10-30 18:01
請問有冇人收到資料?email又話我唔中,sms又叫我去搬禮物大賽,但我只參加了爬行賽,即係點?又冇電話聯 ...

你好,

現再次查證系統,閣下為小朋友同時報名了以下同日兩個時段之爬行及搬禮物活動。

由於爬行比賽名額已滿,閣下未能成為參加,所以收到未能成功電郵。

但閣下成功參加搬禮物比賽,所以於今日中午1點半前收到SMS及電郵確認信。

CaringBaby
爬行大賽:

B

11月5日(星期日)

4:30 pm – 6:30pm

CaringBaby
搬禮物大賽:

D

11月5日(星期日)

1:30 pm – 3:30pm

謝謝!

男爵府

中央情報員 發表於 17-10-30 18:14
你好,

現再次查證系統,閣下為小朋友同時報名了以下同日兩個時段之爬行及搬禮物活動。

下,但我冇報過搬禮物比賽喎,我只報爬行賽,仲要我報果時冇話已滿額

首頁

尾頁

跳至