美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

8月 第一次做皮秒,係FB 睇到係第二代cutera , 做幾分鐘,有少少感覺可以接受,完全無紅,一星期後明顯白了。

10月 第二次做皮秒,今次做pico care 美國機,感覺同上次一樣,完全沒有白的感覺,而且比上次缺水很多,可以唔使做呢部機。

11月 今天第三次做皮秒,今次做pico way , 感覺同上兩次差不多,做完無紅,但回家照鏡即時亮白左,效果明顯。

今次治療師話我知,做全面要四千發,比大家參考。

象牙宮

海晴晴 發表於 17-11-3 20:12
8月 第一次做皮秒,係FB 睇到係第二代cutera , 做幾分鐘,有少少感覺可以接受,完全無紅,一星期後明顯白了 ...

做全面要四千。
多長時間?
用什么机?
針對美白?
需做几次 ?

想了解更深。
PicoWay皮秒激光去斑科技,3分鐘激退色斑
PicoSure皮秒755激光波長對於黑色素沉澱吸收的專一性極高

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 17-11-3 21:26
做全面要四千。多長時間?
用什么机?
針對美白?

可以pm 話我知邊度做嗎

禁止訪問

回覆樓主

洋房

海晴晴 發表於 17-11-3 20:12
8月 第一次做皮秒,係FB 睇到係第二代cutera , 做幾分鐘,有少少感覺可以接受,完全無紅,一星期後明顯白了 ...
請問可以pm該店既資料給我嗎?
THANKS

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回

男爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

elfish13 發表於 17-11-28 00:50
可以試下最新個代Discovery pico能量最高 仲要醫生做堅係有效果

請問係邊到做和全面做要幾錢?

大宅

333s 發表於 17-11-3 21:26
做全面要四千。多長時間?
用什么机?
針對美白?

咁係咪pico sure 好過 pico way?
依家好多唔同名, 又有pico toning...
又係咪同一樣野?

禁止訪問

禁止訪問

象牙宮

nelsonyp 發表於 18-1-27 23:09
咁係咪pico sure 好過 pico way?
依家好多唔同名, 又有pico toning...
又係咪同一樣野?

我都想知多D。
左臉有些班, 去斑或美白效果及費用。性價比。
再穩正D, 有保障書最好。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 18-1-28 08:10
我都想知多D。
左臉有些班, 去斑或美白效果及費用。性價比。
再穩正D, 有保障書最好。

保障書?

禁止訪問

大宅

回覆樓主

可否PM pick way info
How much pls
Thx

大宅

Is "icoway" the only one approved by FDA for tattoo removal?

What are the other Pico treatments are they similar?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至