親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

看到有些一天團到加平釣冰魚,午餐後去玩雪橇和有機草莓園,如果自己一家五口包車可以自己去嗎?有沒有經驗分享和包車介紹?

大宅

vanbux 發表於 17-11-16 12:24
看到有些一天團到加平釣冰魚,午餐後去玩雪橇和有機草莓園,如果自己一家五口包車可以自己去嗎?有沒有經驗 ...

你係邊度睇到,下次都想帶小朋友去。謝謝

別墅

五個人其實包架車好啲,我上年都係五個人,包架車去冰魚,南怡島同玩雪兜,尾站去鷺梁津

大宅

2019勳章

BKGO 發表於 17-11-16 13:28

你係邊度睇到,下次都想帶小朋友去。謝謝

http://m.tktravelkorea.com/product/tkice-a/278/?cate_no=24&display_group=1#start

行程我喜愛的,但一月中先開團唔夾我日期。

wcpcelia    發表於 17-11-17 10:18

大宅

2019勳章

jasmina1360 發表於 17-11-16 15:27
五個人其實包架車好啲,我上年都係五個人,包架車去冰魚,南怡島同玩雪兜,尾站去鷺梁津 ...

包車約幾錢,有否推介?

公爵府

2019新春慶豚圓

vanbux 發表於 17-11-16 18:42
包車約幾錢,有否推介?
上次新年我包架9人車,去南怡島,railbike,晨靜。。。10小時,$1300幾人仔。

大宅

2019勳章

MissMaMa 發表於 17-11-16 20:06
上次新年我包架9人車,去南怡島,railbike,晨靜。。。10小時,$1300幾人仔。

謝謝分享!

大宅

回覆 MissMaMa 的帖子

Hello!MissMaMa,我也計劃包車去妳這行程,想問每個地方預留多久?包車公司可幫我預訂Rail Bike,但南怡島及晨靜夜燈就walk in,想知道walk in是否冇問題?因第一次首爾白由痕,唔太清楚,謝謝解答!😊

別墅

回覆樓主

啱啱報左星程既釣凍魚團$599 聖誕出發

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

jasmina1360 發表於 17-11-16 15:27
五個人其實包架車好啲,我上年都係五個人,包架車去冰魚,南怡島同玩雪兜,尾站去鷺梁津 ...

甘你係咪係加平釣, 地方o ng ok?
因為我上網睇comments 又話個場地比較細

首頁

尾頁

跳至