自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

早兩日同個b坐地鐵,只係坐一個站。一上車bb開始扭,猛咁喊,我已盡力安撫佢。點知對面個男人居然影我相,我真係好怕佢擺上網公審我。
我當時又唔敢鬧佢,因為個人好亂。所以這幾日係居企真係好驚,好怕俾人擺上網公審,真係失眠左幾晚。
而家d人,揸住部電話影人相就當自己大晒,超討厭

侯爵府

cholewong29 發表於 17-11-20 10:13
早兩日同個b坐地鐵,只係坐一個站。一上車bb開始扭,猛咁喊,我已盡力安撫佢。點知對面個男人居然影我相, ...

有d 人真係完全接受唔到bb 有dd 聲
控制唔到其他人冇計

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

bb哭你都控制唔到咖嘛,如果佢post上網, 我怕果條友會比人起佢底天, 咁都要post上網。

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

你都盡左力安撫bb, 而且只係一個站啫, 問心無愧唔使太在意既....

男爵府

2018復活節勳章

真係好憎呢D人~
真係拎住電話就道德L上身

係咁唔順嗇就直接去同人講~
好過做烏龜 偷偷地影相上網 之後自我感覺良好

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

唔駛驚, 如果真係出呢D POST,個男人比人鬧爆的機會仲大!

此生無悔入華廈,來生願在種花家!

伯爵府

cholewong29 發表於 17-11-20 10:13
早兩日同個b坐地鐵,只係坐一個站。一上車bb開始扭,猛咁喊,我已盡力安撫佢。點知對面個男人居然影我相, ...

唔駛担心,就算佢放上網,人哋都覺得佢無聊,白痴

男爵府

回覆樓主

不用擔心!如果佢真係post, 佢返而好快比人起底添!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

或者佢自拍啫,未必係影你既。

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

係好討厭呢D人,唔知上文下理就上網或轉載公審

大宅

回覆樓主

唔洗驚到訓唔著架, 你又冇做錯事,
就算貼出嚟邊個夠膽話自己bb時冇喊過??
bb喊控制到??

珍珠宮

回覆樓主

對公審 say no

講真,影幅相我就信,我味低智慧?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

我會唸人地可能自拍,未必係影你

伯爵府

回覆樓主

影返佢嘛
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

侯爵府

2018復活節勳章

我好明白你心情, 我都試過因為女女, 當時只有歲半, 係街度扭計扭到扒地, 爆喊

當時我見到有人用手機影住我地, 我又係想鬧佢, 但首要我係要帶我女去安全地邊發洩下先。

唉~ 以家啲人郁啲就攞手機出來, 好無謂囉。 以前我以為有圖有片有真相

以家絕對唔係, 啲人係看圖作文多, 唔好話網上, 連傳媒都未尋求真相就報埋出來, 呢啲咁嘅文化, 真係唔知點講。

所以做好自己就算了。

子爵府

未必真係影相嘅, 唔好擔心

大宅

唉!無計
深深同情你

男爵府

回覆樓主:

有次搭地鐵,同阿囡一齊,囡囡重好細,係BB車入面,無啦啦有個大陸阿嬸,攝隻手入BB車影我囡個相,我都即時爆佢,佢話阿囡得意所以影,痴線,問都唔問勁唔尊重人,之後佢下個站同佢d阿叔阿嬸落車

宜家D人,拎住手提係咩都影,公審,影人相,完全唔會尊重人

珍珠宮

畀面勳章

唔洗驚,呢幾日唔好上網咪得囉,

就算審,過兩日邊有人記得你

首頁

尾頁

跳至