論盡家傭

跳至

首頁
12345...10

尾頁

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

岩岩去high tea時睇到報紙有旅行社既廣告,(寫明有平僱傭機票) 手痕痕打去問 (因為我工人就要放假7/3左右)之前問左好多間都過$2200來回,點知呢間只係$1850已包稅 仲有兩個月stay期而且改day有機位既唔收行政費添~ 不過我多口幫呢度d媽咪問埋單程,點知佢單程係好貴既,佢話因為佢地只係offer到來回機票做特價,所以大家要買機票時要打多幾間問多幾間先會做到精明消費者

別墅

Hello, can you PM me the contact?

大宅

請問邊間?

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

已經pm左你地 希望真係買到至抵架啦~

大宅

可否 pm me 謝謝

男爵府

畀面勳章

原帖由 小荻媽咪 於 09-2-24 16:37 發表
岩岩去high tea時睇到報紙有旅行社既廣告,(寫明有平僱傭機票) 手痕痕打去問 (因為我工人就要放假7/3左右)之前問左好多間都過$2200來回,點知呢間只係$1850已包稅 仲有兩個月stay期而且改day有機位既唔收行政費添~ 不 ...

Would you PM details for me? Thx!

公爵府

已經pm有關資料~

大宅

岩岩去high tea時睇到報紙有旅行社既廣告,(寫明有平僱傭機票) 手痕痕打去問 (因為我工人就要放假7/3左右)之前問左好多間都過$2200來回,點知呢間只係$1850已包稅 仲有兩個月stay期而且改day有機位既唔收行政費添~ 不 ...

Hi,

Could you pls send me the information too? Thanks a lot!

公爵府

原帖由 Ronabo 於 09-2-24 23:13 發表

Hi,

Could you pls send me the information too? Thanks a lot!

已經快速左去你信箱

民房

could u pls give me more detail...thx

公爵府

原帖由 samsam1016 於 09-2-24 23:59 發表
could u pls give me more detail...thx

pm左比你喇~

禁止訪問

複式洋房

please pm the information, thanks.

大宅

虎到金來勳章

Please pm the information to me. My maid will return her place on July 09.

男爵府

Please pm to me! Thank you !

Don't worry!Be happy!

大宅

我都想要機票資料, 唔該晒.......

別墅

send to me,thanks!

男爵府

PLS PM 我. THX.
奇蹟只會發生在永不放棄的人身上~~ 8-)

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章 Poo得好勳章

Pls pm to me , thanks!

公爵府

應該pm晒架喇 請你地check box丫~

首頁
12345...10

尾頁

跳至