使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問是否發生故障?? 登入失敗

男爵府

回覆 ^--^ 的帖子

點解人地可以用電話, 係我個ACC唔可以?? 請問是賑戶有問題.....

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

^--^ 發表於 17-11-24 08:35
請問是否發生故障?? 登入失敗
你好,請提供以下資料:
-問題描述(哪個頁面發生/執行甚麼操作 出現問題);
-問題截圖或錯誤訊息內容;
-問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少);
-手機型號;
-iOS (操作系統)版本。

謝謝!

男爵府

回覆 特派員 的帖子

我不能登入, 我是IPHONE7 IOS11,

顯示登入錯誤

煩請查一下, 但電腦登入正常, 不能登入是從今天早上開始的

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

^--^ 發表於 17-11-24 11:46
回覆 特派員 的帖子

我不能登入, 我是IPHONE7 IOS11,
你好,暫時仍未能了解有關問題所在,煩請將登入錯誤頁面截圖上傳到本帖內,謝謝 !

用戶要求終止服務

特派員 發表於 17-11-24 12:08
你好,暫時仍未能了解有關問題所在,煩請將登入錯誤頁面截圖上傳到本帖內,謝謝 ! ...

對不起,我用手機再用自己網名,用不同電話號碼同埋電郵地址,我開到新賬戶,個符號係有少少唔同左,我唔係想重覆但我唔用佢手機啲function耒打字,一邊講一邊打就真係好慢,我諗係iphone最新版本有問題

用戶要求終止服務

特派員 發表於 17-11-24 12:08
你好,暫時仍未能了解有關問題所在,煩請將登入錯誤頁面截圖上傳到本帖內,謝謝 ! ...

我一樣按返個d符號,新版同舊版出來吾同左,我搬左去民房

管理員

^—^ 發表於 17-11-24 12:48

我一樣按返個d符號,新版同舊版出來吾同左,我搬左去民房:cry ...
你好,已了解問題所在,請聯絡 Helpdesk 管理員,點擊以下連結,商討改名事宜,謝謝 !
http://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php

用戶要求終止服務

特派員 發表於 17-11-24 13:29
你好,已了解問題所在,請聯絡 Helpdesk 管理員,點擊以下連結,商討改名事宜,謝謝 !
http://www.baby-kin ...

謝謝你,已電郵了他們

特派員  謝謝 !  發表於 17-11-24 15:16

用戶要求終止服務

^—^ 發表於 17-11-24 13:41
謝謝你,已電郵了他們

請問星期六他們是否沒人上班?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

^—^ 發表於 17-11-25 11:06
請問星期六他們是否沒人上班?

是的。辦公時間是星期一至五9am至6pm。星期六日及公眾假期休息
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

用戶要求終止服務

wong2323 發表於 17-11-25 12:04
是的。辦公時間是星期一至五9am至6pm。星期六日及公眾假期休息

Thank you我星期一再聯繫佢哋

首頁

尾頁

跳至