自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

空缺:2 個已轉介人數(面試名額):0 人
編號: KTO2009-0002915 CK 日期: 25/2/2009
名稱: 普通文員** 行業: 進出口貿易
工作時間: 上午9時至下午6時,每週工作5天半, 每天工作8 小時
薪酬: 每月$4,000以上 地區: 觀塘
資歷: 中五程度; 2年經驗; 懂中文打字; 懂英文打字
職責: 電腦處理文件,跟進客戶,一切事務
求職者可傳真(30057726)/電郵([email protected])履歷表到威斯卡有限公司。如要索取收集個人資料聲明, 請與梁女士(Fax/Email)聯絡。
RTE -- 僱主有意聘請合乎中年就業計劃資格的求職人士。

要求一切事務也是$4000薪點.
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

水晶宮

懷疑系唔系XX黨爭取最低工資的媒...:lol
少奶奶的身份,丫頭的命...

侯爵府

威斯卡有限公司... 記低佢...

複式洋房

岩岩睇預算.

話請中年就業, 僱主就可有hk$2000.

嘩 ..

$4000請個乜都識伙計之外,

縮骨老細都仲有獎金收.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

工作時間: 上午9時至下午6時,每週工作5天半, 每天工作8 小時 <--- 老闆, 我減肥唔食飯 (皆因人工太低), 我可唔可以早一個鐘走呀 :;pppp: :;pppp: :;pppp:

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

出面真係咁差咩
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

你老闆丫...............你太過份啦:;pppp:

男爵府

嘩, O的老闆真係好乞兒, 出O的咁嘅工資, 4千蚊扣車費, 扣午膳仲有幾多剩, 難怪咁多人寧願去攞綜緩

大宅

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

低成咁,真係無良!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢係唔係諗住失業率高,所以出手咁低呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

4000人工米仲低過外傭:;pppp: :;pppp:

珍珠宮

3千蚊既工我都做過!! 真係每日食飯搭車就冇晒!

又要over-night, 一日對電腦十幾小時, 果陣真係身體都差左好多, 下午出去食飯, 一見到陽光, 真係頭暈暈咁架!!

而且聽聞公司請我地, 每人每個月, 政府會出一部份錢比公司的!

而我地每個月既ot錢, 至少都有千幾蚊! 可想而知, 我地要o得幾勁!

最後呢, 為左身體健康著想, 都係閃人吧啦!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

我懷疑係假架, 有咩理由公司的hr要係yahoo都開email, 如果我係求職者, 都唔會send出去啦.

係人都可以登, 之後攞哂其它人的c人資料.

水晶宮

做鐘點都好搵過佢

珍珠宮

係米包食包住包無上限医療包生養死葬啊? 唔包? 咁米仲cheap過D外傭? 乜HK人D待遇連外傭都不如呀!! 啊~~

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實我覺得好多老闆借海嘯做藉口,
借頭借路炒人,壓人工,不知所謂:;pppp:

子爵府

水晶宮

叫佢 "食自己" 啦~~

首頁

尾頁

跳至