想生BB

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

慶祝chilli and 00大佬母子平安

everybody,
00應該出世啦,雖然未見到佢地,但好多sister實在太掛住chilli同00啦.相信好多sister都想同chilli講野,所以為左佢地方便睇留言,就開左個新topic la.,希望各位寫下祝福語.
chilli
我同honey祝你母子平安,早日健健康康精精神神出院,00肥肥白白,活潑可愛,人見人愛,媽咪早日收身成功,做個開心靚媽咪.yeah.
*honey好掛住你......的 e-mail :mrgreen:

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 慶祝chilli and 00大佬母子平安

chilli
恭喜,恭喜,

伯爵府

hi chilli
congratulations to you !!

複式洋房

chilli :
恭喜晒! 開心晒! 輕鬆晒!

伯爵府

chilli,

我同honey 都祝母子平安,希望o仔健健康康,生活愉快,聽教聽話,孝順父母.chilli就快d收身,健康美麗,下年再努力生個b囡.chilli's honey 就一樣聽教聽話 (係聽chilli 話,唔好再漏氣)

子爵府

shirley,

妳好醒wor~ 咁有chilli 心

chilli,

總之祝妳永遠得心應手, 心想事成 (唔好唔記得我要d 乜wor). oo 囝同老公都聽教聽話, 唔駛妳勞氣. hehe....仲有係我都唔駛妳勞氣.

返到屋企, 就快d 上黎la, 我地好掛住妳ar~

子爵府

chilli,

生左喇, 係咪好開心呢, 抱住BB有咩感覺呀, 係咪好sweet呢. 身體好番d就上來傾下啦.

大宅

chilli,

恭喜恭喜呀.做左媽咪的感覺係點呀..見到BB的第一刻有無感動到喊呀..
.祝你個乖BB聽聽話話.聰明伶俐.快高長大呀!!

別墅

chiili,
你簡直係萬人迷, 恭喜恭喜!!!

別墅

chilli,
雖然你唔識我,但係我都從bk知道你生

大宅

Chilli,

恭喜你呀!oo好可愛,好好肉,你好好休息呀!好快復原的,有咩就點ahman做,唔好同佢客氣 ,佢都有今日啦! :mrgreen: :mrgreen:
[size=xx-large]恭喜恭喜恭喜!!!

別墅

chilli,
恭喜你呀!小心養好身體,唔好操勞,好掛住你呀! :-P
好戥你地開心,祝你修身成功,三年抱兩 :mrgreen:

男爵府

Chilli

恭喜你呀!好戥你地開心.
我由想生bb開始就在這個websit看到你開始造人, 這麼快就出生了.

子爵府

CHILLI,

恭喜! 休息及食多d野呀.

等睇妳bb 相, 記得ok就 email 黎啦.

(曾經失去, 更感恩現有的快樂)Timothy 係天父照顧沒有哭聲的細哥哥

男爵府

chilli

好野!!!!!萬歲!!!!!! 祝早日收身成功!!!!

複式洋房

chilli,雖然無同你直接傾過計~
不過成日見你留mesage資料好有用~
CONGRATULATION!!!

洋房

chilli,

恭喜! 好開心呀!

洋房

Chilli,

恭喜你呀!

男爵府

chilli,

嘩 ! 好野.....生左. 恭喜晒, 睇人好似話咁快就生左, 希望第時我都順順利利啦.

大宅

chilli:

[size=xx-large]CONGRATULATION!!!

首頁
12345...8

尾頁

跳至