自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

係社交網站見到(reexxx)話12月生日可以有禮物送一個療程體驗,見到好多人都book,我都book左。但上到去等左半位鐘入左房,個治療師同我閒聊幾句,就問我係諗住試一次就唔做定係想俾錢做靚啲皮膚,我話如果試完效果可以嘅我可以睇下幾錢再決定,之後佢就講左一句話(拿,我地呢到做係貴嘅)之後就係衫袋拎左部計算機出嚟,計價錢,不過都未體驗,佢已經不停問我有無信用卡,我話無,佢話可以現場幫我申請一張佢公司專屬嘅信用卡,之後就係佢自己個衫袋到拎左部計數機出嚟計個plan要幾錢,佢話萬二,之後就話一次碌可以8折我,9千6,呢個價錢負擔得起,不過唔試下點知會唔會做完敏感,試都未試就叫我碌卡,無卡仲話唔緊要可以現場申請,最誇張嘅係我話唔會申請佢竟然話不如你下次有卡先嚟做,做一次唔得架。之後我見佢講到咁我都唔想再聽,佢就同我出去簽個名就走左。
講真又係你話試一次免費,試都未試已經叫我碌卡,我唔碌就叫我走,我啲時間唔係時間咩。。。仲話送俾12月份生日嘅女仔嘅禮物。。已經唔係錢嘅問題,而係成個感覺好唔舒服。。。第一次,以後都唔會再有!唔知係唔係得我一個咁唔好彩係咁,但都想分享出嚟,唔洗大家晒時間仲好似俾人玩咁要聽佢講一大堆廢話乜都無做過就想叫人碌卡!

利申:我從來都未出去做過美容院的,就算送都未去過,係見到佢話12月生日有體驗咁多人去先去睇下,點知。。。

大宅

回覆樓主:

吓!乜佢地而家咁樣sell 野?!
我n年前去Derxxx 試做laser 脫毛,佢地真係試做完先叫我考慮,重要唔會hard sell。
等我重諗住今次都去試,你講完我決定唔去了!

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章

邊間分店,開個治療師名可以嗎?

禁止訪問

回覆樓主

複式洋房

回覆 kelkel98 的帖子

本來有去埋你個間到做埋脫毛,但佢咁樣sell我,我無去到了><

複式洋房

回覆 秘書妹妹 的帖子

朗豪坊57樓,名開唔開好,開左好似好衰咁

伯爵府

回覆樓主:

小家又無誠意,趕客。

複式洋房

回覆 sweetmusecat 的帖子

如果試左好嘅,我諗我真係會join plan...不過佢咁嘅態度,咁樣sell好不安囉,我講過如果真岩我俾錢都係俾現金,但係佢就係咁叫我碌卡

複式洋房

回覆 maisy-lee 的帖子

本來大堂環境舒適,招呼周到,姨姨又好好人,本來都想試下好唔好,但係入到房咁樣,乜都假。。。

伯爵府

想生BB熱投

FREE畀你試1次真係吾好
SELL到你暈架
我聽到$88試做都吾會去
陣間除左衫畀佢UM爆你重煩

ada0707    發表於 17-12-12 20:50

子爵府

回覆樓主

好離譜喎!

宜家d 美容院真的好差勁,做衰自己個名!

子爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章

Nina2862 發表於 17-12-11 23:25
係社交網站見到(reexxx)話12月生日可以有禮物送一個療程體驗,見到好多人都book,我都book左。但上到去等左 ...
我幾年前都試過啊. 填左D記試做, 點知上到去講左粒幾鐘, 大意都係 : 你唔比錢就過主啦, 唔洗諗住有得比你試做, 等你有錢再黎過啦 我到依家仲都記得果間係銅鑼灣分店, 個治療師叫Fanny

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

我以前做過,都係免費試做之後先 join
前日又去左 Dermxx 試脫毛,試完冇 join (不過我係舊客),但會考試俾個女試做

大宅

2023年兔年勳章

Nina2862 發表於 17-12-11 23:45
回覆 maisy-lee 的帖子

本來大堂環境舒適,招呼周到,姨姨又好好人,本來都想試下好唔好,但係入到房咁樣 ...

這間我幾年前試做完renexxxx和dermexxx,有join佢的脫毛,重點係永久免費可重做新生的毛毛,每年生日都call我返去補做返新生小毛毛,當然會介紹下新plan但都無迫的。但前年call 我返去就勁sell我買新plan做其他部位,我話唔洗只係來做保養得了,之後佢求其同我做返我個plan的部位,再sell多陣唔得就放我走,之後佢whatsapp 我,再叫我考慮個新plan, 我話唔考慮了,佢覆話見我的毛毛都無再生了,不如取消我個會員藉呀!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Nina2862 發表於 17-12-11 23:25
係社交網站見到(reexxx)話12月生日可以有禮物送一個療程體驗,見到好多人都book,我都book左。但上到去等左 ...

點解要簽名先走
總有離別的時候

大宅

親子王國15週年勳章

呢間野平時fb好多人留言話sell到爆

伯爵府

回覆樓主:

我以前係佢既治療師,以前做法唔會咁,又或者個個治療師唔同。

如果佢咁既態度一早走,咩叫試做
的確佢地既野係做到效果,當然係定期做啦,一分價錢一分價
衰d講睇你遇著乜野治療師。

minniechoy    發表於 17-12-22 01:01

男爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

我同樓主一樣,不過發生係幾年前,又係話送比我,點知不停sales我,又話做一次睇唔到效果,如果join一次都唔使試,之後我嬲嬲地走左,原來到而家經營手法都係禁

男爵府

虎到金來勳章

chiling009 發表於 17-12-12 00:14
我同樓主一樣,不過發生係幾年前,又係話送比我,點知不停sales我,又話做一次睇唔到效果,如果join一次都 ...

如果唔join 至真

複式洋房

回覆 adaleung717 的帖子

佢俾我感覺都係咁==,好似我俾唔起咁

首頁
12345...6

尾頁

跳至