影視娛樂

跳至

首頁
12345...99

尾頁

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有無JM開左呀? 女主係申世京, 真係驚驚, 但今早偷睇左, 覺得劇情幾吸引

这秋天的美景来自于中欧南部斯洛文尼亚,金来沅饰演年轻有为的企业家文秀浩,是一个不轻易展露内心,对自己要求严格的男人,但秀浩却是100%的纯情派。

申世景将饰演旅行社职员卞新韩,任职于机票和酒店预约咨询部门,被姨妈(妈妈同父异母的妹妹)抚养长大,承担着养家糊口的重担,为了生存下去,卞新韩性格变得开朗而积极。

该剧由金来沅、申世景、徐智慧主演,讲述了一个男人为了心爱的女人独自面对危险的故事,12月6日首播。

男爵府

2018父親節勳章

偷睇

等多幾集,你地話好睇,我先開

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yoyocici 發表於 17-12-12 17:11
偷睇

等多幾集,你地話好睇,我先開
我會繼續偷睇

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-12-12 17:19
我會繼續偷睇

你忍唔住開舖

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-12-12 16:24
有無JM開左呀? 女主係申世京, 真係驚驚, 但今早偷睇左, 覺得劇情幾吸引

这秋天的美景来自于中欧 ...

你真係開劇舖

賀你新舖開張

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-12-12 17:19
我會繼續偷睇

Kcm應該好開心

琥珀宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 親子王國15週年勳章

竹兒 發表於 17-12-12 17:38
你真係開劇舖

賀你新舖開張

唉呀,見到呢張相,搞到又變儍婆

琥珀宮

年輕有為的來來你覺得形容詞襯嗎?

水晶宮

ccdccl 發表於 17-12-12 17:43
唉呀,見到呢張相,搞到又變儍婆

水晶宮

ccdccl 發表於 17-12-12 17:45

我更想問「秀浩却是100%的纯情派」呢句

琥珀宮

睇劇情似吸引過doctors喎

水晶宮

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

雖然無打算睇, 但點到要入來賀下妳的。
[

琥珀宮

唔知呢個編劇之前寫的劇有冇爛過呢?

珍珠宮

竹兒 發表於 17-12-12 17:38
你真係開劇舖

賀你新舖開張
嘩你真係厚禮咁有金太心

琥珀宮

竹兒 發表於 17-12-12 17:46
我更想問「秀浩却是100%的纯情派」呢句

佢個樣點都carry唔到純情派啦好驚比人打我

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

真係想講句恭喜

琥珀宮

回覆樓主

好想知呢度有幾多個人會開?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 17-12-12 17:45

鑽石黃老五好d

珍珠宮

ccdccl 發表於 17-12-12 17:53
睇劇情似吸引過doctors喎
點解會係呢兩個做主角㗎,嘥曬個靚境同劇本

珊瑚宮

ccdccl 發表於 17-12-12 18:06
好想知呢度有幾多個人會開?

金太努力sell緊,加油
佢用左一句間屋似鬼怪柳德華果間時,我有一下差少少想問佢有冇密碼睇

首頁
12345...99

尾頁

跳至
熱門主題
Vagabond ... 2 3 4 5 6 .. 16