義工

自由講場 今日: 508|主題: 983020

坐巴士,3個人霸6個位,放袋撐腳

別墅

國民生產總值:950

而家巴士中,佢地大聲對話,即係識既,真係咩人都有

美麗人生

伯爵府

國民生產總值:15962

回覆樓主:

有人需要坐時自然會出聲

子爵府

國民生產總值:14290

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

回覆樓主:

係咪未滿客呀?

如果好多人上車,一定會叫“唔該”俾人坐
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

寶石宮

國民生產總值:321290

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

哦, 如果架車吉多位, 大把人會咁坐

大宅

國民生產總值:3919

冇人坐我會放袋,但唔會撐腳。

珊瑚宮

國民生產總值:113376

2018勳章

makdull 發表於 17-12-16 15:41
而家巴士中,佢地大聲對話,即係識既,真係咩人都有

嗰3個人可能覺得6位霸少咗
坐一個袋一個脚一個起碼可覇9位

珍珠宮

國民生產總值:40926

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

人多自然拎起袋.

子爵府

國民生產總值:10707

回覆樓主:

影佢相

珍珠宮

國民生產總值:43664

2018父親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

只要有人需要時讓返出來就無問題,有些野不需太上心的。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.