想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

三年前結婚後就開始做人大計,努力左二年都冇聲氣(當中不停用紅d ,浸腳,食補充品,照輸卵管)。朋友介紹下去左威院不育專科,所有報告都合格,於是就懷疑係身體內既朱古力瘤關後,即刻安排入院做手術!手術後二個月,驗到成功!好開心,滿懷期待!點知9週產檢,發現係空心胎,傷心欲絕!努力左三年,做埋手術,都唔可以比個bb 我!之後去QE 食藥引產,果種痛,永世難忘!點知,相間一星期檢查,照到重有血塊未排出,要再食藥引產,如果今次都排唔曬,就要做手術!內心既驚恐出曬來,唔知應該點做?再經歷一次痛(今次冇第一次甘痛苦)第二次食藥後,再搵私家醫生照,都係未排曬(重有0.8)!心想,唔通真係要做手術?好彩,醫生話少過1cm 可以唔使!再比藥我返屋企食,試下能否排出。但,今次,我唔想再食藥,我已經感覺到子宮不能再受傷害!(間唔中子宮有抽痛既感覺)我只求要一個小朋友,上天對我既考驗真大。我應該如何走下去?雖然,我堅信只要努力定必成功!但我唔想再等。好難行既道路!

大宅

npwawa 發表於 17-12-18 22:22
三年前結婚後就開始做人大計,努力左二年都冇聲氣(當中不停用紅d ,浸腳,食補充品,照輸卵管)。朋友介紹 ...

勇氣真係好重要,做母親真係偉大,希望你繼續向好看,勇住直前,不懼怕,痛一定會過去,繼續努力,加油!!同場都有好多同路人,不停鼓勵你,為你打氣為你加油

大宅

排唔清對你身邊仲唔好,盡快排乾淨,之後調理一下,加油呀

首頁

尾頁

跳至