親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢幾日search 火車都話有嚴重延誤?有沒有人係德國呀? 過幾日出發 thx

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

邊度睇到? 邊個火車站? 點嚴重法?

睇DB 官網, 冇乜delay, 夜晚係幾班車遲幾鐘.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

我老闆上星期英國經德國返香港。足足delay左一日。因為果邊落大雪
呢兩日我就唔清楚

大宅

bosch 發表於 17-12-20 04:31
邊度睇到? 邊個火車站? 點嚴重法?

睇DB 官網, 冇乜delay, 夜晚係幾班車遲幾鐘. ...

我係google map search 法蘭克福去Nuremberg
24/12 前 佢寫住嚴重延誤

大宅

Charlotte_mom 發表於 17-12-20 09:39
我老闆上星期英國經德國返香港。足足delay左一日。因為果邊落大雪
呢兩日我就唔清楚
...

Thx

大宅

回覆樓主

有無人知咩事?thx

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

missblythe 發表於 17-12-20 19:18
我係google map search 法蘭克福去Nuremberg
24/12 前 佢寫住嚴重延誤

唔知點解google 話有延誤, 但官網似乎冇話有延誤, 連尋日今日都似乎係準時.

https://www.bahn.de/hilfe/view/pk/en/ticketbuchung/zugpuenktlich.shtml

你不如dl 定佢個app, 睇下呢幾日係咪真係delay.

首頁

尾頁

跳至