義工

自由講場 今日: 5743|主題: 988909

你地OFFICE 焗唔焗

子爵府

國民生產總值:13667

2018勳章

近幾天天氣寒冷, 但OFFICE 特別焗, 塊面又紅又乾,
出街又乾到流鼻血, 你地會點保濕呢

放杯熱水在枱面 (蒸氣) 有冇效呢

謝謝

寶石宮

國民生產總值:323618

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

唔焗。覺得好凍

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

別墅

國民生產總值:877

2018勳章

風口位吹到正,凍過出面

wcpcelia    發表於 17-12-20 12:45

瑪瑙宮

國民生產總值:128306

2018勳章

lingw. 發表於 17-12-20 10:57

熄咗冷氣?

男爵府

國民生產總值:8626

lingw. 發表於 17-12-20 10:57

我公司都係咁、因為有同事話凍、熄左一半冷氣、剩下既又較到鬼咁高溫、我枱面夾兩部風扇、如果唔係全日會面好似大敏感咁紅晒

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

國民生產總值:17020

2018勳章

我坐大窗邊, 無開冷氣都陰陰寒....

禁止訪問

國民生產總值:3320

2018復活節勳章

珍珠宮

國民生產總值:40478

office有暖氣,但今日我間房個開關壞咗,現在係咁出冷氣,凍到震

下午決定home office

公爵府

國民生產總值:28352

2018勳章 畀面勳章

natnat_tsang 發表於 17-12-20 11:21
我坐大窗邊, 無開冷氣都陰陰寒....

男爵府

國民生產總值:9030

回覆 lingw. 的帖子

焗丫, 所以呢幾日都係繼續著短袖, 因為真係堅焗抖唔到氣

伯爵府

國民生產總值:18049

2018勳章

焗,老闆落左order要跟政府,仲要low fan,要好似去日本咁著,外面厚,裡面薄

侯爵府

國民生產總值:22007

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 2018勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 笑得好勳章

回覆樓主

好凍,隻手未暖過

禁止訪問

國民生產總值:1672

男爵府

國民生產總值:8426

回覆樓主:

陰陰涼涼,已經開左暖爐

翡翠宮

國民生產總值:86405

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我放左個放濕機係枱, 係咁噴濕氣

大宅

國民生產總值:1554

少少焗啦但開冷氣又凍

男爵府

國民生產總值:5836

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

我公司一年四季都似雪房, 我同事成日話好熱
佢成日較個冷氣15度, 較高左轉頭佢又較番低

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.