意見反饋
義工
跳至
[2008年] 各位有脫髮嘅媽咪, 甩到乜程度呀?

大宅

國民生產總值:1824

好媽媽勳章

我一個月前開始甩頭髮, 甩到現在仲未甩完

日日屋企地下都係我嘅頭髮, 差唔多每次"dup"低頭都有頭髮掉落黎, 額頭兩邊如果撥開d陰就見到少左好多頭髮, 攪到我出街都唔敢夾起d陰呀

大家有無我咁嚴重呀?有無人已經甩完? 我d頭髮一向都生得慢, 我好擔心就算甩完都有排生唔番呀

王國熱話
請問大家可以介紹行程嗎?我想去泰國4月...
紐西蘭機票
3隻小豬去旅行 (BB旅行的意義)
土樓一日團

男爵府

國民生產總值:9433

好媽媽勳章

我公司成地都係..
好彩我頭髮勁多..
but.. 我估我而家無左差吾多.1/3以上...

男爵府

國民生產總值:8408

我頭髮不嬲都係少個隻, 再甩就真係就黎無哂, 有時會見到大細女身上會有我d 頭髮, 有時放低支奶再拎番黎餵, 又會chi 住一兩條, 最勁係沖涼, 成個filter 都係頭髮, 都唔敢梳頭, 一梳就成把梳都係, 不過呢幾日好似無甩得咁勁…或者夏天會剪短少少睇下點..

伯爵府

國民生產總值:15999

this is my recent concern. i guess at least 50 pcs of hair drop out each day. after washing hair, drop 20-30 pcs, comb hair x2 another 20 pcs, BB pull my hair another 10 pcs. this prb is very frustrating. what can i do??

Any one try special shampoo for hair grow? I am even thinking of knit hair.

I am very very worried.

大宅

國民生產總值:3789

尋晚洗頭,吹完頭見到個地嚇死人 ,成地頭髮...越甩越勁,好驚呀?....我頭係中間分界架...條界好疏喇~~~

男爵府

國民生產總值:5861

Me too!! I ALWAYS find hairs on my desk when I'm working... After I wash and dry my hair, my husband looked at the floor and asked me if I need to see a Dr...

But I think the situation is a bit better in these 2 weeks... Hope this will be over soon!

大宅

國民生產總值:3082

好媽媽勳章

I have this problem since last two months. My maid will vacuum clean the floor everyday, but she will find 3-5pc on the floor again right after she cleans it......

In fact I visited a Chinese doctor a month ago. I drank Chinese medicine and tried special medicine to shampoo, but no improvement...I decide to give up now.

男爵府

國民生產總值:9433

好媽媽勳章

好似情況好左.dd 仔..

大宅

國民生產總值:1088

我想我一個月前開始這情況,而且也頗嚴重。但我看書說是正常的,慢慢會無事的。幸好我的頭髮多的是,所以沒有人發覺這問題。

大宅

國民生產總值:3120

回覆 # 的文章

我都係,勁luck,尤其係洗頭同吹頭,一汁汁咁luck,好可怕,我個頭都簿左好多,我都好驚..有咩方法??see dr有用嗎??

大宅

國民生產總值:1824

好媽媽勳章

我記得之前睇過文章話都無乜解決方法, 只可以等佢自然停左唔甩

我都係甩之前幾個月, 開始用d有助生髮嘅洗頭水同護髮素, 但係都係無用囉

民房

國民生產總值:19

Me too, I see my hair everywhere in the hse. Esp after i wash my hair. I really start to worry, i ask my friends who had BB, they also said it's normal, and will improve later. But i'm afraid all of my hair will be gone by then.

民房

國民生產總值:19

Me too , i see my hair everywhere in the hse, Esp after i wash my hair. I have asked my friend who had BB, they also said it's normal, and will improve later. But i'm afraid all of my hair will be gone by then

男爵府

國民生產總值:5861

My friends recommend the brand "2001" which helps the hair to grow faster! It can be bought in 龍城.

Anyway, I think no need to worry too much. I think my situation becomes better now. I gave delivery nearly 5.5 months so I guess you all situation will be better soon!! :)

男爵府

國民生產總值:6587

哈哈, 我都甩得好恐怖吓,
落洗頭水時甩幾"汁",
落護髮素時仲勁, 隻手指一插落去就一大"炸"甩左出黎, 兩隻手都掛住滿滿的頭髮, 坑渠即刻塞住晒...
吹頭梳頭都不斷飄d頭髮落大脾, 但比起洗頭就無咁嚴重。
我又唔會太擔心, 應該甩夠就正常返,
但我好想佢快d甩完,
因為我好想染髮。

複式洋房

國民生產總值:180

i also noticed my hair's falling out more than usual about a month ago. a friend of mine who's a hair stylist said it'd last about 2 months. she recommended kerastase hair loss shampoo by loreal. i bought the salon size at a shop in hung hum which sells all sorts of hair products at much cheaper price.

男爵府

國民生產總值:9366

尋日煲咗呢個湯黎飲, 希望可以護髮 :
(a BK Ma Ma 介紹的)

首烏當歸雞湯
功效﹕何首烏()3錢、當歸3錢、紅棗6粒、雞腿1隻、十元瘦肉
做法﹕

1.雞腿剁塊,瘦肉切細舊,一齊放入沸水中汆燙,撈起洗淨。
2.
雞肉盛入煮鍋,放入何首烏、當歸、紅棗。
3.
7碗水大火煮開,轉小火慢燉30min、熄火前加鹽調味即可。
湯水療效﹕有養肝益賢、調理氣血、烏黑頭髮、改善虛弱體質的效果;對婦女子宮脫垂、身體消瘦、腰膝痠軟、面色萎黃、早衰老化,頭髮早白有效;亦能調節營養、改善便秘、抑制膽固醇、緩和動脈硬化。
適合對象﹕一般人都適用,特別是未老先衰、容易掉髮、貧血、體廋乏力者可常食用,唯嚴重腹瀉或習慣性腹瀉者少食。
此湯水來自﹕湯水護一生

別墅

國民生產總值:905

我都係咁甩...每次洗完頭都甩好...我仲要日日洗頭...!!

複式洋房

國民生產總值:499

i got a pamphlet from m&c centre, says hair lost in the first 6 months after labour is normal...i lost a lot of hair...feel like a cancer patient :(

大宅

國民生產總值:1448

唔好呀, 生完第一年最好唔好染髮呀, 我個同事話俾我聽佢早幾年就係生完唔夠一年染髮, 到今時今日佢D頭髮都無辦法回復到當年嘅水平呀!

原帖由 阿紀 於 09-3-9 13:58 發表
哈哈, 我都甩得好恐怖吓,
落洗頭水時甩幾"汁",
落護髮素時仲勁, 隻手指一插落去就一大"炸"甩左出黎, 兩隻手都掛住滿滿的頭髮, 坑渠即刻塞住晒...
吹頭梳頭都不斷飄d頭髮落大脾, 但比起洗頭就無咁嚴重。
我又唔會太擔 ...

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.