義工

美容扮靚 今日: 93|主題: 122637

跳至
c6嫌我多眼紋,想做hifu係咪搵醫生無死?

禁止訪問

國民生產總值:413

王國熱話
請推介可以靜靜地傾計食肆 吾好太貴 than...
雞全部都係雞.....好耐未試過食到咁好味嘅...
朗豪坊THE PLACE個和風自助餐…
勁厚格仔餅

大宅

國民生產總值:2913

2018勳章

佩拉 發表於 18-1-17 14:28
想做hifu firm下對眼,
家陣年紀愈大隻眼袋就愈dup,
成日比c6嫌我好似未訓醒咁~不過好驚比人sell…
hifu係幾好,做完好firm我都有好多眼紋之前幾左幾次laser無左LUUU

禁止訪問

國民生產總值:996

回覆樓主

大宅

國民生產總值:1729

佩拉 發表於 18-1-17 14:28
想做hifu firm下對眼,
家陣年紀愈大隻眼袋就愈dup,
成日比c6嫌我好似未訓醒咁~不過好驚比人sell…

我c6話我什麼我都唔會因為佢以做任何野,eg 如果佢話我肥唔好睇,我係唔會理佢,除非我自己想減肥,d 男人成日都想個女人可以點點點,但好多時自己就好樣衰

公爵府

國民生產總值:25722

好媽媽勳章

做HIFU的確可以收緊皮膚同減少少眼紋, 但絕對唔會完全冇晒
多口講句, 你老公嫌你多眼紋, 可能響起警號, JM你要小心處理吧.
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

大宅

國民生產總值:3207

回覆 Jennife826kkwok 的帖子

我以為laser只可去斑,請問邊隻laser可以去眼紋?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

國民生產總值:892

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:1510

薯仔媽 發表於 18-1-17 18:06
我都好怕比人sell,
之前有個靚女派傳單都係介紹我做hifu
話咩KFDA認證 但我趕時間去食飯就冇理到佢

KFDA只係韓國認證扮晒美國隻國際FDA咋喎
伏好多效果又keep得無咁耐,
每2,3個月就要打多次騙徒手法層出不窮啊!

男爵府

國民生產總值:6052

Jennife826kkwok 發表於 18-1-17 16:46
hifu係幾好,做完好firm我都有好多眼紋之前幾左幾次laser無左LUUU

幾$一次?

禁止訪問

複式洋房

國民生產總值:102

回覆樓主:

我做個間真心幾好,唔hard sell 不過係美容院

禁止訪問

大宅

國民生產總值:1510

rehtseuiy 發表於 18-1-18 15:56
暫時睇中隻叫ultherapy,聽人講可以keep到起碼成年,又幾吸引~
我見有個叫gratus既網係醫生做既,而家有 ...

ultherapy係美國機仲係FDA認證都幾安全, HIFU黎講其實佢算最long-lasting都最貴,
但要醫生跟無可能平啦!千幾蚊都已經好抵!
出面要過萬蚊!

琥珀宮

國民生產總值:152073

Ultherapy(Ulthera),Ultherapy 效果顯著。
Ultherapy 是全球唯一獲美國FDA認可的超聲波拉提療程,原理經由雷射高能量,精準針對筋膜層
一次治療已可達到良好的提升緊緻效果,無傷口、無恢復期,快速重現V面輪廓。

對準肌底下4.5mm肌腱膜(SMAS),徹底收緊、提升,·

撫平眼紋 · 減淡虎紋、頸紋? Does It Work?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

禁止訪問

複式洋房

國民生產總值:216

回覆樓主

揾醫生診所做會好啲 同美容師價錢差唔多

別墅

國民生產總值:959

回覆樓主:

如果係魚尾紋多,搵醫生打支針搞掂,快狠準

禁止訪問

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.