義工

美容扮靚 今日: 187|主題: 122653

石頭瘡可針清出來嗎

大宅

國民生產總值:1330

可能壓力大谷左幾粒石頭瘡,有咩辦法?針清會有幫助嗎?

王國熱話
洗衣機一問
在深圳訂造過傢俬的jm 可入黎分享下嗎?
木蝨、臭蟲、床蝨2
抽油煙機, TGC vs Panasonic 邊隻好抽d ?

禁止訪問

國民生產總值:1069

寶石宮

國民生產總值:256640

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我用果酸類產品谷出黎

*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

大宅

國民生產總值:1283

回覆樓主

你試下娥羅納英敷一晚,第二會細啲,敷到無為止,我試過work 架!

大宅

回覆樓主

原來針清可針出來的!啱啱試過好開心呀!

大宅

國民生產總值:1540

lalalababy34 發表於 18-3-7 16:14
原來針清可針出來的!啱啱試過好開心呀!

可以介紹去邊針清嗎?下巴有幾粒石頭瘡

大宅

cookinglok 發表於 18-3-7 16:37
可以介紹去邊針清嗎?下巴有幾粒石頭瘡

我唔介紹啦,因為我整個個人響元朗架。

而且我發現好睇針清個人手勢,要好彩加試先知我好彩試左三個就試到。

大宅

國民生產總值:1204

lalalababy34 發表於 18-1-17 22:55
可能壓力大谷左幾粒石頭瘡,有咩辦法?針清會有幫助嗎?
看粒瘡情況,有時得有時唔得因未夠熟,試過係臉度成2個月又唔發大又唔縮細,唔知佢想點,忍唔住要搞下佢令佢發炎才擠到。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.