自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

架車生C都未知...

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2096143&pid=31745839&page=1&extra=#pid31745839

跟住到我個工人, 放完annual leave竟然無上機返香港!!!

跟住到琴日黃雨!!! 個窗上鎖上得晤夠吹開左, 仲要係開大晒果隻… 結果…成屋水浸!
NOTEBOOK, PRINTER,DVD,C6 心愛既膽機…仲有好多… 濕到淋~

水晶宮

哇!!! 真係好黑喎!!

男爵府

你琴日應該去打小人,mouth:

天將降大任於斯人, 必先勞其筋骨, 餓其體膚!!
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

子爵府

2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我未好似你咁黑
我到現時..睇左3千幾蚊醫生
見到你咁真係怕怕呀
都係快d走去拜太歲啦

男爵府

好媽媽勳章

我又係喎, 好鬼唔順, 又仆親, 未定過病...黑氣請你快d走啦..

男爵府

好媽媽勳章

拿拿聲買粒玉陀住先啦, 陀左安心d, 屬羊好似要陀豬or兔, 我唔肯定你問下人啦..

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hi,

如果你真係咁黑,試吓去車公廟拜神轉風車(如你冇信教的話!)我有幾個freind轉完都ok番,不過行緊運就千祈唔好轉,我另有個friend貪得意,轉完行咗幾年衰運呀!

yuk hei mum

原帖由 RonicaKwok 於 09-3-6 11:47 發表
架車生C都未知...

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2096143&pid=31745839&page=1&extra=#pid31745839

跟住到我個工人, 放完annual leave竟然無上機返香港!!!

跟住到琴日黃雨!!! 個窗上鎖上得晤 ...

伯爵府

你有無 "sit" 太歲呀?
我家姐屬羊, ok喎. (小氣,小氣).

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

掛隻玉雞佩飾......

禁止訪問

大宅

放心啦.已經黑到咁.好快就否極泰來了.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

去衣紙店買份太歲衣返屋企當天拜啦

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我不至於好黑, 不過自己劃六合彩,分三注中,每注中二個字至二個半字,
仲要仲晒七個字~~~
唔知係唔係我c6係雞, 啊囡係豬, 兩個夾住我化0左0的衰野呢~~

侯爵府

我C6都係雞.... 個仔都係豬...點解我拱既...

原帖由 ankle 於 09-3-6 12:42 發表
我不至於好黑, 不過自己劃六合彩,分三注中,每注中二個字至二個半字,
仲要仲晒七個字~~~
唔知係唔係我c6係雞, 啊囡係豬, 兩個夾住我化0左0的衰野呢~~ ...

大宅

我都係屬羊, 上星期隻腳都"ngow柴"呀, 睇左幾次跌打, 以家自己揸跌打酒.

禁止訪問

回覆 # 的文章

大宅

我都屬羊,尋日一樣冇閂窗,兩間房都濕哂~
我由04年開始黑到依家,已經冇感覺;
最搵笨係阿蘇師傅話羊08年好好,我真係冇樣中!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

我都係, 剛剛先減薪1000, 仲要危危乎, 隨時會被cut!唉!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

首頁

尾頁

跳至