自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

我老公有鼻敏感,食開個隻暫時無得買,sales介紹個隻係歐化出品 ,我唔敢試,請問有什麼提議呀?

大宅

醒目開學勳章

u can try Clarityne 佳力天

大宅

好媽媽勳章

Support - Clarityne 佳力天!!

大宅

試下天然o既蜂蜜(連蜂蠟果d).

Mama: 天山雪蓮  BB: 何中b
[email protected]

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 bbbingo 於 09-3-9 14:49 發表
u can try Clarityne 佳力天

請問是藥丸嗎?在那裡買到?大約幾多錢?謝謝!

男爵府

我食位元堂蜂膠靈芝孢子, 一日一粒, 差不多幾年冇發作

子爵府

可以試吓虫草/虫草丸,我老公都有嚴重既鼻敏感,唔肯食葯睇醫生,淨係肯食虫草丸,食左年几兩年,我覺得佢d鼻敏感好左好多!但唔係隻隻都有效!佢試左几隻先揾到隻對佢有效既!佢食冠軍有條真虫草响盒度果隻,可以响屈人寺買.

原帖由 debbyma 於 09-3-9 13:54 發表
我老公有鼻敏感,食開個隻暫時無得買,sales介紹個隻係歐化出品 ,我唔敢試,請問有什麼提議呀?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

TELFAST 180MG, ZYRTEC,同埋佳力天,都可以.最安全,食左唔眼訓既,可能去manning個d都有得買
原帖由 debbyma 於 09-3-9 13:54 發表
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

首頁

尾頁

跳至