懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

介紹個好婦科醫生比我啦

hi:
我住係秀茂坪葛, 平日SEE開葛 個唔惦啊!好貴添.
please help me!
addr tel:都得

複式洋房

Re: 介紹個好婦科醫生比我啦

夏丰
試吓霍麗玲醫生,佢好有經驗,人又nice,她在尖沙咀東英大廈124室,電話23672898,希望幫到你啦 ,記得要預約

複式洋房

文女:
Thanks you!回應!非常多謝你的幫忙!
:lol:

大宅

夏丰,

你可以試下呢個~~

董曉方, 尖沙咀東英大廈 & 沙田希爾頓中心都有診所, tel:
2603 2123, 好好人嫁, 價錢又平喎

[size=medium]**小綽瑤車厘子綱頁**[/quote][size=small]綽悅非凡性溫柔,瑤池仙子氣清幽

水晶宮

夏丰

你可以試下佐敦區,張國良醫生,佢都幾平呀
夏丰 寫道:
hi:
我住係秀茂坪葛, 平日SEE開葛 個唔惦啊!好貴添.
please help me!
addr tel:都得

大宅

[quote]
HIN_bb 寫道:
夏丰

你可以試下佐敦區,張國良醫生,佢都幾平呀
[quote]

係呀, 張國良醫生真係幾平, 人又幾好, 雖然多人睇, 但係我覺得佢好好, 起佐敦嘉賓大廈
:-P

民房

可嘗試李福謙和江孟儀。前者在中環,稍貴、很有耐性和解釋詳細、又會安慰病人,不用等太耐。後者在佐敦,不是太貴,有耐性,但等很耐。

大宅

陪月勳章

曾祥風醫生, 他都o.k.在佐敦 23771228
每次檢查hk$450.00全包

子爵府

我睇沙田希爾頓的董曉方,佢好好人,好詳細,好明白準媽媽的心情,費用又唔貴,連1 month vitamin只收$380。

佢診所亦有其他4-5個婦科醫生,但我朋友話佢最好。

禁止訪問

洋房

董曉芳醫生,佢真係好細心,同埋講解詳細,而且又有問必答,可以試下!

別墅

我都睇董e生, 真係好細心又好人, 不過佢話唔做接生, 我都唔知搵邊個幫我接生好lu.

複式洋房

aaman
試吓睇霍麗玲醫生,佢好有經驗,人又nice,她在尖沙咀東英大廈124室,電話23672898,希望幫到你啦

大宅

好媽媽勳章

pochi 寫道:
曾祥風醫生, 他都o.k.在佐敦 23771228
每次檢查hk$450.00全包

我都係睇開曾祥風同搵佢幫我接生, 我同我老公都覺得佢好professional, 特別係o係我生咗阿b出來,佢幫我做果o的手尾功夫, 我老公一路睇住佢做, 我老公話佢非常純熟, 而我個傷口又埋得好, 我老公話o的錢抵俾佢賺。

首頁

尾頁

跳至