論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

天氣轉涼,僱主係咪要買冬天衫俾個工人?

工人8月來的. 我是否有責任要買冬天衫俾佢, 定係佢自己買?
該用戶已被刪除

Re: 天氣轉涼,僱主係咪要買冬天衫俾個工人?

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我工人初到時候係7月,果年冬天我會比幾件乾淨既舊衫比佢,
另外平平地都買左兩三件比佢,因為佢要還錢比Agent無嘜錢淨,
不過我同佢講遲d自己有錢就自己買啦!

伯爵府

就算唔買新,都應該比D舊衫佢啦

pooh 磁貼欠6, 30, 35

大宅

我只會喺頭一個冬天買衫畀個工人,往後嘅就佢閣下自理.

侯爵府

ballpen 寫道:
我只會喺頭一個冬天買衫畀個工人,往後嘅就佢閣下自理.

me too

複式洋房

其實合約有說明要提供冬天衣物給她的. 多少隨意囉!

水晶宮

sea 寫道:
其實合約有說明要提供冬天衣物給她的. 多少隨意囉!

真係??? 我以為係比三人3餐一宿咋.
不過如果我工人第一次黎打工, 我都會比d 舊衫佢ge, 或者買新的比佢過第一個冬天. 之後ge 日子, 就佢自己攪掂啦.

別墅

if they behave well, jsut buy 2 or 3 for them as present... maybe give some old T-shirt for them.

民房

According to contract, we have to provide adequate clothing for our employee, nothing too much or necessary new, but must be adequate. Anything extra, she will have to get it herself at her own expenses.

For this winter, I have brought for her:

1 winter thick coat
1 wind proof thin coat
2 crew neck long sleeve tops
4 pairs old jeans that I don’t wear any longer
1 vest
4 home wear pants for daily wear
2 old wool sweaters
2 new cotton under garments
and any of my old long sleeve tops

There is no good ifshe ill because of not warm enough, waste of money to see doctor and who to look after my daughter???

首頁

尾頁

跳至