親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

去北京join邊間識旅行社?
永安還是康泰好D?

別墅

我 join 左縱橫遊, 7/4 出發玩5天, 坐港龍機,已 confirm 左 flight schedule, 早去晚返, 團費都只係$3,199, 我比較過呢間真係好抵!

你幾時出發呀?

kanas

原帖由 elisa 於 09-3-12 17:06 發表
去北京join邊間識旅行社?
永安還是康泰好D?

複式洋房

原帖由 kanas 於 09-3-12 19:15 發表
我 join 左縱橫遊, 7/4 出發玩5天, 坐港龍機,已 confirm 左 flight schedule, 早去晚返, 團費都只係$3,199, 我比較過呢間真係好抵!

你幾時出發呀?

kanas

複式洋房

我想一家兩大兩小在4/4或9/4出發玩4至5天,坐
港龍機,都係早去晚返,但我未make sure 邊日
出發,4號或9號出發相差約1千蚊,都幾貴。

原帖由 kanas 於 09-3-12 19:15 發表

你幾時出發呀?

kanas

大宅

我都係4月去北京,我報咗4月4日星晨團費$2599坐港龍早机去晚机返。

別墅

因我仔仔7/4 先開始放假, 所以最快只可7號出發, but 縱橫遊有早20日報名discount, so 我團費actually 係$2,999 for 大人. 如9/4 出發你可 consider EGL, 佢團費約$2,599 but 坐 China Airline and 有部份觀光自費, eg. 十三陵

4/4 星晨$2,599 好平呀, but my son not on leave yet la.

複式洋房

我報咗永安4/4日去4天團(豪華團),大人$2599,你話抵唔抵?
原帖由 kanas 於 09-3-15 12:32 發表
因我仔仔7/4 先開始放假, 所以最快只可7號出發, but 縱橫遊有早20日報名discount, so 我團費actually 係$2,999 for 大人. 如9/4 出發你可 consider EGL, 佢團費約$2,599 but 坐 China Airline and 有部份觀光自費, e ...

男爵府

我 join 左縱橫遊, 3/4 出發玩5天, 坐港龍機, 大人$2699-$200(Early bird)=2499.

首頁

尾頁

跳至