潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

大家覺得o係twist度買野..有問題嗎?

男爵府

幾好呀, 比專門店平又信得過, 我都起果度買過野, 唔錯呀

珍珠宮

應該都可信嗎? 會全都是真貨嗎??

男爵府

原帖由 lovelykitty 於 09-3-14 10:52 發表
應該都可信嗎? 會全都是真貨嗎??

佢好多貴既袋, 成萬幾蚊既袋好多都比你任試, 唔似得專門店要問佢先拎比你睇, 好似prada, gucci, marc jacobs, 有d萬幾蚊佢都放起display度任你拎上手試/ 揹/ 睇, 唔會及住你mark實你, 你可以試清楚先問佢拎個新既, 因為一黎佢都好耐歷史, 又有2009 no fake既標誌(政府部門發出的)同埋佢開起世貿同埋TST太陽廣場, 唔會假啦

珍珠宮

原帖由 ibmabc 於 09-3-14 11:00 發表

佢好多貴既袋, 成萬蚊既都比你任試, 唔似得專門店要問佢先拎比你睇, 好似prada, gucci, marc jacobs, 有d萬幾蚊佢都放起display度任你拎上手試/ 揹/ 睇, 完全唔理你既, 你可以試清楚先問佢拎個新既, 同埋我認為係 ...

many many thanks!
我就係想買個BV既手袋仔...
可惜香港既專門店已經冇哂貨..
佢又唔可以到比我知幾時會返...

之前係twist見過有...咪想去買囉...
有冇折都唔緊要..最緊要唔係假野就得喇...

子爵府

我都係個度買過兩個袋同一個銀包... 其實我都唔識睇D貨係真定假...
朋友話係真wor... 水貨所以價格平D wor

禁止訪問

伯爵府

BK Milk勳章

信得過, 我買過好多次了

洋房

原帖由 lovelykitty 於 09-3-14 11:04 發表

many many thanks!
我就係想買個BV既手袋仔...
可惜香港既專門店已經冇哂貨..
佢又唔可以到比我知幾時會返...

之前係twist見過有...咪想去買囉...
有冇折都唔緊要..最緊要唔係假野就得喇... ...

好似用指定既信用咭會有折..最緊要問清楚有冇保養..因為佢0個d係水貨..唔同專門店有得保養(keep單)

大宅

I bought 2 Prada bags there.. One broke (lining) in one year. Another one (Prada logo) has a very poor quality.

Since then I do not buy any bags at Twist... even they have more discount.

原帖由 carriekk1014 於 09-3-14 20:35 發表

好似用指定既信用咭會有折..最緊要問清楚有冇保養..因為佢0個d係水貨..唔同專門店有得保養(keep單)

別墅

i hv fd work in twist , the product are real but is 水貨law , and they mark the "original price" is higher than the premier shop

洋房

信得過呱,我都會係個到買野架~

男爵府

原帖由 Kylemama 於 09-3-15 12:49 發表
I bought 2 Prada bags there.. One broke (lining) in one year. Another one (Prada logo) has a very poor quality.

Since then I do not buy any bags at Twist... even they have more discount.

咁可能係prada質素差都唔定, 未必同twist既事既, 我都起果度買個marc by marc jacobs 膠身袋, 平過你個prada好多, 至今都無爛

大宅

我又覺得ok喎,我都會係個到買野架~

別墅

我都有買過嘢, OK wow

男爵府

會呀,我有幾對GUCCI鞋同埋PRADDA鞋都係果度買架。不過佢有折時先抵,原價佢係MARK得貴過專門店架。

男爵府

水貨?
我還以為是正貨.....

男爵府

水貨,不過都係正貨,唔係香港代理/香港公司入貨咁解。

不過水貨店,我只係幫襯過YMK同埋TWIST。YMK幫襯過一次無再回頭。TWIST就偶然會入去行下。

有得揀,我都係入專門店好D。

民房

Twist都ok wor, d Sales not bad la... I bought a miu miu hand bag there, $7500; miu miu wallet, $2300...

男爵府

其實佢地都只係從歐洲既專門店經buyer買回來再起香港賣出, 咁我想問同起香港專門店買又有什麼分別(只係少左張香港專門店既收據)???

首頁

尾頁

跳至