自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

妹妹打上去話同家姐道歉,越講越火

俾我係家姐都會爆嬲,未ready好真係唔好咁高調道歉

森美都爭啲制佢哋唔住

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

係, 我係家姐都會更嬲....家事呢d野唔係隨便擺上枱

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

咩事呀...miss左?

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

家姐仲好似好嬲咁

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

大宅

Poo得好勳章

回覆樓主:

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Reema 發表於 18-3-9 12:08
咩事呀...miss左?

細妹移咗民,返咗香港3個月,冇搵家姐(聽日離港)所以打上電台道歉,電話通後第一句同家姐嘅係:
我聽日走喇,下次再出嚟啦,下次你嚟紐西蘭搵我啦,次次都係我返嚟。(完全唔似道歉,似怪家姐)
跟住家姐爆佢全家搵哂係冇搵佢,睇妹妹status先知全家已預早同妹妹慶祝生日,但冇人通知家姐,家姐嬲到退group....

珍珠宮

TobiMom 發表於 18-3-9 12:10
家姐仲好似好嬲咁

俾我都嬲

水晶宮

回覆樓主

講真聽內容都知係冰封三尺非一日之寒,點會一個十分鐘的電話講得掂,重要將件事公開講

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fuhk 發表於 18-3-9 12:13
細妹移咗民,返咗香港3個月,冇搵家姐(聽日離港)所以打上電台道歉,電話通後第一句同家姐嘅係:
我聽日 ...
咁有無講原因?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我聽日 ...

咁細妹返黎3個月都無搵過家姐,即返港原因都唔係因為個家姐啦!根本多姿多彩,「次次都係佢返黎」關家姐咩事!家姐迫佢返咩

男爵府

我都有聽.. 聽到細妹喊我都UP UP 地, 但佢真係爭唔落...

珍珠宮

LL1999 發表於 18-3-9 12:16
咁有無講原因?

細妹話掛住約自己朋友出去,唔記得咗約家姐

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

fuhk 發表於 18-3-9 12:05
妹妹打上去話同家姐道歉,越講越火

俾我係家姐都會爆嬲,未ready好真係唔好咁高調道歉 :igive ...

頭先聽到一半電話無電,可否講多少少嚟聽呀?

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 18-3-9 12:16
咁細妹返黎3個月都無搵過家姐,即返港原因都唔係因為個家姐啦!根本多姿多彩,「次次都係佢返黎」關家姐咩 ...

咪係囉,道歉講呢啲

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

我聽日 ...
俾我係家姐都嬲,仲要咁既語氣打上電台,吾似道歉,似埋怨家姐多,,妹似怨多。。

子爵府

回覆樓主

講真!點解搵晒全家淨係無搵喱個家長!完全唔make sense! 係人都嬲啦!擺明無視家姐!俾我都唔開心!仲要指責人退group! 大佬,佢試下換轉身份呀!如果你外地返黎而你家人都唔會搵你聚舊!你都心淡啦!

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

家姐肯定有排嬲,仲要將家事講出嚟...真係爭唔落

珍珠宮

Onlok 發表於 18-3-9 12:18

頭先聽到一半電話無電,可否講多少少嚟聽呀?

跟住森美同家姐講細妹已打上來道歉,可唔可以原諒細妹,細妹嚮後面吱吱喳喳數家姐,要森美係咁叫佢唔好出聲

最後冇結果,夠鐘,收工。

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

搵晒全家,都唔搵家姐,係咪成個家族同家姐有心病?

翡翠宮

低能妹妹

首頁

尾頁

跳至