義工

婆媳關係 今日: 58|主題: 25897

極品姑奶加大嫂是黑心女人黨

洋房

國民生產總值:39

事於一年前發現老公大哥的女朋友(已註冊,但死唔肯結左婚,唔肯比99當佢係新抱)係咁send女仔相比我老公,話要介紹比佢,仲問佢點解唔鍾意靚女?!當時我地已準備註冊(唔擺酒住),佢都知道的,但仲成日話介紹女仔比佢識!!叫佢多個選擇!!我老公堅拒,仲係咁煩佢,又話未結婚仲可以選擇!
後來發現大有文章,下次再講。

王國熱話
死海鹽vs濕疹(一個月用後感)
濕疹討論區
防塵蟎寢具, 邊款好用?
本身有濕疹,正懷孕,請問如何減低bb 有...

大宅

國民生產總值:4800

lamtt 發表於 18-3-19 01:50
事於一年前發現老公大哥的女朋友(已註冊,但死唔肯結左婚,唔肯比99當佢係新抱)係咁send女仔相比我老公, ...

講笑:你又send番D靚女相俾大伯,同大伯講個女仔靚女又賢淑呀,未結婚大把選擇啦,你女朋友都係咁同我老公講既

小肥楊    發表於 18-3-19 12:17

大宅

國民生產總值:4480

回覆樓主:

俾我就唔 send相啦,直情介紹啲靚女俾未來大伯,出埋錢請佢去 speed dating又點話!

水晶宮

國民生產總值:69874

2018勳章

回覆樓主:

寫D吾寫D不如吾好寫

男爵府

國民生產總值:9447

回覆樓主

俾我會直接打俾大伯同佢講,你老婆係迷想勾引我老公,日日不停揾佢,想點?叫佢揾食行遠D

侯爵府

國民生產總值:21041

回覆樓主:

用其人之道還之其人之心。

男爵府

國民生產總值:6930

2018勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

子爵府

國民生產總值:14734

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

下次即係幾時?

大宅

國民生產總值:4925

回覆樓主:

得閒先開post一次過寫會好d囉

子爵府

國民生產總值:13451

回覆樓主:

下次即係幾時×2

複式洋房

國民生產總值:284

回覆樓主

人地寫小說

珍珠宮

國民生產總值:44898

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

block咗佢係咪簡單一啲?
當你改變唔到別人, 唯有改變自己的心態

男爵府

國民生產總值:8724

2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

下次仲未到

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.