懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

bb幾多個月先可以用揹帶

我見到有d人個bb好似未滿月,已經用揹帶揹出街la.
依家阿b得個零月,究竟可以用揹帶未ar?

男爵府

Re: bb幾多個月先可以用揹帶

你要用D可以打橫揹個隻先得.....

別墅

salina

我聽我媽咪同奶奶講,bb最好3-4個月先用揹帶
因為佢既腰骨先夠力撐起,太細就用揹帶唔係太好
因為佢個身仲好軟

子爵府

囝囝滿月之後我都有用揹帶lu, 係比佢可以平

男爵府

mr1212,

請問妳條揹帶係咩牌子ga, 係邊度有得買, 同埋?? $$ 呀, sorry for so many questions, thank you so much in advance!!
~*~*~*~切言實多勝友,天白雲任爾遊。~*~*~*~
        我個小寶寶係2005年1月20日出左世啦!!

男爵府

其實打平揹個d好多地方都有,我奶奶個日係
永安買o左條Naforye $339,都幾好佢..

男爵府

我都係用可以平揹個隻!!!
叫RED CASTLE 係荷花買 VIP$693
唔知正價幾多$

[size=x-small]囡囡 出世~重

男爵府

lilywl & 潮流媽咪,

Thanks for your information about the 揹背!! :-P

男爵府

[quote]其實打平揹個d好多地方都有,我奶奶個日係

係呀.......我今日先至係永安買左呢條.......而家做緊VIP.......仲有7折添.......但只限到31/10.......唔使係佢既VIP都買得.......but need to use hang seng card or cash to pay.

禁止訪問

子爵府

922yin,
Aprica, $850, bought from BeBeDream.

922yin 寫道:
mr1212,

請問妳條揹帶係咩牌子ga, 係邊度有得買, 同埋?? $$ 呀, sorry for so many questions, thank you so much in advance!!

男爵府

mr1212 寫道:
922yin,
Aprica, $850, bought from BeBeDream.

mr1212,

Thanks a lot for the information!! I'll go there and have a look!!

男爵府

yhk329 寫道:
hi 潮流媽咪,
我今日都在永安買咗個條naforye揹帶,但打平揹時,向外那條肩帶會唔會整住("high" 住)bb的頭呢?唔知係咪我用錯左呢?

yhk329,
想請問妳係永安買個條Naforye 揹帶, 係咪$339 再7折-->即$237呀!! thanks!

男爵府

yin,
你去bebe dream可以try 吓 aprica homme, e隻 bb mommy & daddy 都 fit 揹bb
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

男爵府

aj, thanks... will go & try!! :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至