興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我同男朋友將會直接同Toyota買架全新Spade仔,因為金額唔多,所以決定唔會上會供車,一炮過俾,有無爸爸試過咁樣出車? 保險果邊要點處理? 同有無咩特別野要留意?

水晶宮

haileymama 發表於 18-4-11 12:02
我同男朋友將會直接同Toyota買架全新Spade仔,因為金額唔多,所以決定唔會上會供車,一炮過俾,有無爸爸試 ...

Toyota Agent 一定想你同佢 上會 及 買保險, 但你可以兩樣都唔要, 保險在外邊買, 你只需自己問好保險報價, 然後通知 Toyota Agent, 他便會聯絡保險公司, 提供車輛資料給保險公司出保險.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

howmuch 發表於 18-4-11 14:13
Toyota Agent 一定想你同佢 上會 及 買保險, 但你可以兩樣都唔要, 保險在外邊買, 你只需自己問好保險報價, ...
我知點解佢地想我上會同買保險,因為前夫都出過車,但係照上會供既

咁如果照俾Toyota Agent出保險,係咪出新牌都可以交晒俾佢做呢?

水晶宮

haileymama 發表於 18-4-11 14:20
我知點解佢地想我上會同買保險,因為前夫都出過車,但係照上會供既

咁如果照俾Toyota Agent出保險 ...
如果照俾Toyota Agent出保險,係咪出新牌都可以交晒俾佢做呢? Yes

別墅

我同男朋友將會直接同Toyota買架全新Spade仔,因為金額唔多,所以決定唔會上會供車,一炮過俾,有無爸爸試 ...

冇分別喎

男爵府

冇乜特別,一樣咁出車。

別墅

落訂照碌card,尾數俾支票,新牌保險一定貴D.
新車我多數跟廠買保險
或者可以諗下用其他人名出,只不過excess多D,同inexperience excess

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

無問題又係咁做,幾部都係咁樣付款.

大宅

回覆樓主:

好大分別!你一炮過,佢無咗上會份佣,又唔一定要同佢買保險,又少份佣
結果你咪少啲贈品囉
出牌係基本佢唔會唔做,當然啦,你少啲佣俾佢賺,唔好預佢跟嘢跟得好貼

首頁

尾頁

跳至