自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

但無公布係男定女
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180423/bkn-20180423201218298-0423_00862_001.html

珍珠宮

回覆樓主

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔係呀, 咁快?

伯爵府

回覆樓主:

咁快

珍珠宮

回覆樓主:

水晶宮

回覆樓主

恭喜

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

傻啦,生咗幾個月個b識坐添喇,點會咁早俾你知真相

wcpcelia    發表於 18-4-24 16:44

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆樓主

有冇驗dna?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

報細數免得俾人捕啫

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

PerryChak 發表於 18-4-23 20:48
但無公布係男定女
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180423/bkn-20180423201218298-0423_00862_ ...

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

早產??? 添綠帽成份

珍珠宮

fuhk 發表於 18-4-23 20:59
報細數免得俾人捕啫

係囉
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁又係, 愈早生, 即係一早就........

男爵府

PerryChak 發表於 18-4-23 20:48
但無公布係男定女
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180423/bkn-20180423201218298-0423_00862_ ...

唔係真㗎嘛?!

今次真係支持驗DNA

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

放下自在

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

恭喜阿wing

男爵府

回覆樓主

蘋果話係囡囡呀,恭喜(emoji)
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180423&s=7018882&a=58109390
【天王B出世喇!】黎明做爸爸 阿Wing早產一個月生5磅囡囡

wcpcelia    發表於 18-4-24 16:44

首頁
12345...6

尾頁

跳至