自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

現代社會要杜絕私隱泄露幾乎是無可能。關鍵是處處事事要有防範意識。那麼滋擾分子是如何得到你的個人電話號碼,撥通了你的電話呢?

【危機四伏】6個泄露個人電話的原兇!

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

標題黨出沒注意

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

謝謝提醒

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

奇異果果果 發表於 18-5-14 15:50
現代社會要杜絕私隱泄露幾乎是無可能。關鍵是處處事事要有防範意識。那麼滋擾分子是如何得到你的個人電話號 ...

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

跳躍精靈 發表於 18-5-14 15:56
標題黨出沒注意

即係乜嘢?

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

docomo 發表於 18-5-14 16:03
即係乜嘢?

我留言個時未有條LINK架
不過而家加返了

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

跳躍精靈 發表於 18-5-14 16:05
我留言個時未有條LINK架
不過而家加返了

明白!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

謝謝提醒

侯爵府

2018復活節勳章

奇異果果果 發表於 18-5-14 15:50
現代社會要杜絕私隱泄露幾乎是無可能。關鍵是處處事事要有防範意識。那麼滋擾分子是如何得到你的個人電話號 ...

多謝分享。我响面書玩心理測驗就中左伏喇。之後日日non stop發廣告嚟,煩到我想扔左部機呀~食藥都係一日四次每隔四粒鐘啫。佢唔止囉。結果我裝左好多個app至攔截左佢。而家先回復平靜嘅生活咋

首頁

尾頁

跳至