意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 11|主題: 150062

[日本] 沖繩一日票海洋美麗水族館

大宅

國民生產總值:4536

有冇JM係淘寶買過沖繩一日票去海洋美麗水族館,
我見淘寶平些, 可否推介下

王國熱話
被銀行cut team 急搵offer 2選1 求意見
做了merchandiser 十幾年,我仲可以做D乜?
純呻-媽媽很攰
開心傾~~Part 126

大宅

國民生產總值:1753

回覆樓主:

冇,我買enjoy pass的。

wcpcelia    發表於 18-5-17 16:14

侯爵府

國民生產總值:23732

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

如果去埋其他景點買enjoy pass抵d

大宅

因為唔自駕, 諗住join 巴士一日遊, 見淘寶有得賣及平些, 想問下有冇人買過

侯爵府

國民生產總值:23732

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

october21 發表於 18-5-17 00:35
因為唔自駕, 諗住join 巴士一日遊, 見淘寶有得賣及平些, 想問下有冇人買過 ...

join day tour唔係包門票咩?定你自己坐巴士去?

子爵府

國民生產總值:13158

回覆樓主:

新年剛去完,join local tour有人帶住,又可以去埋其他地方,eg.萬座毛,幾方便啊
有啲tour貴啲,但包埋lunch個餐(半自助餐),我覺得幾抵食

wcpcelia    發表於 18-5-24 11:57

大宅

回覆 Charlie媽咪 的帖子

我諗都係join local tour 好D, tks

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.